Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabilježeno podrhtavanje

Potres magnitude 6,3 prema Richteru zatresao Čile: 'Čuo se glasan zvuk'

Čile potres
EMSC
30.03.2023.
u 20:53

Epicentar potresa, prema podacima Euromediteranskog seizmološkog centra, bio je na dubini od 12 kilometara

Jak potres magnitude 6,3 prema Richteru zatresao je Čile. Potres se, prema podacima Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC), dogodio u 14.33 sati po lokalnom vremenu, s epicentrom na dubini od 12 kilometara. 

Pojedini građani koji su osjetili potres napisali su na stranici EMSC-a svoje komentare. Mnogi, posebice oni koji su bili bliže epicentru, istaknuli su kako je podrhtavanje dugo trajalo.
 

"Kao da hodam po moru", "Glasan podzemni zvuk", "Prije potresa čuo se glasan zvuk poput niskog leta aviona", "Osjetilo se nekoliko sekundi, ne više od deset", neki su od komentara. 

VIDEO Pogledajte kakav je kaos u supermarketu napravio potres magnitude 6,8 po Richteru u Ekvadoru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije