Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ OD PRIJE DVA TJEDNA

Policija utvrdila identitet: Pronađen još jedan napadač na mlade Srbe u Vukovaru

Napad na Srbe u VUkovaru
Foto: Novosti screenshot
11.09.2020.
u 11:22

Podsjećamo kako je se taj nasilnički događaj dogodio ispred pekarnice u gradskoj četvrti Borovo naselje kada je nekoliko osoba napalo mladiće u automobilu koji je se zaustavio ispred.

PU Vukovarsko – srijemske županije izvijestila je kako su utvrdili identitet trećeg počinitelja nasilničkog ponašanja prema četvorici mladića koji se dogodio prije dva tjedna, točnije 26. kolovoza oko 23,10 sati u Vukovaru.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom iz Vinkovaca utvrđena je sumnja u počinjenje kaznenog djela Nasilničko ponašanje te je jučer, 10. rujna, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, izvijestila je policija.

Podsjećamo kako je se taj nasilnički događaj dogodio ispred pekarnice u gradskoj četvrti Borovo naselje kada je nekoliko osoba napalo mladiće u automobilu koji je se zaustavio ispred. Ispostavilo je se kako su napadnuti mladići srpske nacionalnosti.  

Ključne riječi

Komentara 66

RO
robertek
11:59 11.09.2020.

Nije to napad na mlade Srbe, nego navijački obračun između BBBi Delija, kakvih ima mnogo i između Torcide i BBB, i svugdje drugdje na svijetu. Zašto niste prenijeli konferenciju od gradonačelnika Vukovara Penave koji je rekao da je kod jednog od vođa Delija iz Vukovara, ili kako ga zovete 'mladog Srbina', pronađena ogromna količina naoružanja i ručne bombe?

LU
lukisgd
11:58 11.09.2020.

Postoje i stari Srbi , ti su ubijali i silovali 91 hrvate i nesrbe. Al to se vise ne smije kazati , da se ne uvrede slučajno. Najvaznije je prikazati napaćene srbe u Grborima. Mada se ne slažem sa postupcimaa prema tim starim ljudima. U Rh od cjelokupnog broja poginulih 1991 , 45% au bili žene i djeca. Pametnom dosta.

LU
lukisgd
11:35 11.09.2020.

Koji mladi srbi, di su ga napali u Srbiji. Ako je napadnit u Vukovaru i ako je državljanin Rh onda treba biti naslov sasvim drugačiji. Zasto se spominje Srbe. Napadnut je državljanin Rh iz Vukovara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije