Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška krađa

Umaška policija pronašla kradljivca nakon 10 godina! Mladić ukrao Nijemcu novac i dva tableta

Provala Umag
Foto: PU istarska
26.03.2023.
u 16:17

Umaška policija nakon deset godina pronašla je 25-godišnjeg hrvatskog državljanina kojeg se sumnjiči za tešku krađu

Policija Umaga je na 25-godišnjakom provela kriminalističko istraživanje te će protiv njega podnijeti prijavu zbog kaznenog djela teške krađe. Dovršenim istraživanjem muškarac je osumnjičen da je 28. kolovoza 2013. razbio staklo balkonskih vara i ušao u apartman u turističkom naselju na području Umaga. Iz apartmana je otuđio novac i dva tableta. Vlasnik otuđenih stvari bio je 51-godišnji njemački državljanin koji je time oštećen za više stotina eura. 

Budući da je metodama kriminalističke tehnike  potvrđena prisutnost 25-godišnjaka na mjestu događaja, policijski službenici su nad njim proveli kriminalističko istraživanje te će protiv njega podnijeti prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

VIDEO: Nadzorna kamera škole u Mississippiju zabilježila intenzitet tornada

Komentara 2

DU
Deleted user
16:50 26.03.2023.

I sad nek se netko usudi reci da je nasa policija spora! A ako je pocinitelj sad 25 godina, znaci da je za vrijeme kradje imal 15. Mogli su ga odmah pustiti na slobodu i usparati vrijeme i novce

LI
liliZG
19:17 26.03.2023.

ne, to je lukavo , da su ga odmah ulovili morali bi ga pusiti jer je maloljetan, a ovako , možda dobije koji mjesec , jer su ga sigurno ulovili za nešto drugo pa povezali dva slučaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije