Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže pomoć građana

Policija objavila fotorobot pljačkaša i ubojice iz Volksbanke

fotorobot, volksbanka
PUZ
29.12.2010.
u 18:56

Nepoznati muškarac prije tjedan dana je opljačkao poslovnicu Volksbanke te ubio zaštitara.

Zagrebačka policija je na svojim internetskim stranicama objavila fotorobot muškarca koji je prije tjedan dana naoružan pištoljem opljačkao poslovnicu Volksbanke u zagrebačkoj Dubravi te ubio Damira Klapšeca (49), zaštitara Sokola Marića.

Dan nakon krvave pljačke policija je objavila snimke nadzornih kamera na kojima se jasno raspoznaje razbojnikov lik, no, iako su se neki građani javili s informacijama, za muškarcem još uvijek traje potraga.

Policija stoga i dalje traži pomoć građana. A u opisu počinitelja za kojim traga piše sljedeće:

NN muška osoba starosti 30-40 godina, visine oko 170-175 cm, mršave do srednje građe, na glavi je imao šarenu kapu navučenu do visine obrva, dubokih upalih tamnih očiju s izraženim podočnjacima, špicasti nos, bio je odjeven u smeđu jaknu, tamne hlače, na rukama je imao rukavice, a prijetio je većim crnim pištoljem.

"Pusti me! Poubijat ću vas sve!, vikao je maskirani muškarac kada je prošle srijede ušao u u poslovnicu Volksbanke na Aveniji Dubrava 159 u Zagrebu. Samo nekoliko sekundi poslije svoju je suludu prijetnju ispunio. Pucao je u Damira Klapšeca (49), zaštitara Sokola Marića koji se s njim naguravao pokušavajući ga spriječiti da ukrade novac.

U tom naguravanju zaštitar je ranjen te je preminuo na podu poslovnice u 8.33 sata, a razbojnik je s plijenom od nekoliko stotina tisuća kuna pobjegao.

Komentara 21

OB
-obrisani-
20:28 29.12.2010.

A kaj nemremo više pisati istinu o gospođici Vučković? Je\'l to nešto zabranjeno po nečijem nalogu? Pa radije bismo pisali o reprezentacijama koje su je pregazile nego o ovome... :-)))))

SN
sneacker
13:19 30.12.2010.

maxell je napisao/la: Malo je bedasto objavit fotorobot fotku sa ovom kapom koju je vec odavno skinuo bacio ili zapalio. Pokazite isto lice sa par razlicitih frizura i boja kose koje bi pristajale ovom obliku lica. -------------- Fotorobot se radii na temelju izjava očevidaca.

BI
bilikamen
00:36 30.12.2010.

To mora da je niki iz vecinskog dila sabora. Jedino jos oni nemaju ni srama ni straha........zna se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije