Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR AUTA, BUSA I KAMIONA

Jeziva nesreća kod Ivanić-Grada: 'Stravično je izgledalo, auto je skroz zgnječen'

Ivanić-Grad: Sudar automobila, autobusa i kamiona na autocesti A3
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
25.11.2022.
u 19:41

Od 15 sati je obustavljen promet AC A3 u smjeru istoka, a od 15.20 sati promet autocestom preusmjeren je na izlaz Rugvica i dalje obilaznim pravcima.

Zagrebačka policija oglasila se o nesreći koja se dogodila kod Ivanić Grada. Podsjećamo, teška nesreća u kojoj je došlo do suda automobila, teretnog vozila i autobusa dogodila se nešto prije 15 sati na autocesti A3 između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Ivanić-Grad u smjeru Lipovca.

"Danas, 25. studenoga oko 14.40 sati na AC A3 (smjer istok) – 65km+500 m, došlo je do prometne nesreće između autobusa,  teretnog i osobnog automobila. Prema do sada prikupljenim informacijama, u prometnoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala.

 Od 15 sati je obustavljen promet AC A3 u smjeru istoka, a od 15.20 sati promet autocestom preusmjeren je na izlaz Rugvica i dalje obilaznim pravcima. Slijedi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće", navode iz policije.

Na intervenciju su bili pozvani i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Ivanić Grad, koji su nam to i potvrdili.

'Stravično je izgledalo'

Vozačica koja se nalazila u blizini gdje se dogodila nesreća ispričala je kako je to izgledalo.

"Kretala sam se u smjeru Zagreba i primijetila strašnu prometnu nesreću koja se dogodila u smjeru Ivanić-Grada. U blizini je bio parkiran autobus bez putnika, a iza njega dva kamiona i auto koji je potpuno smrskan između njih. Stravično je izgledalo, auto je skroz zgnječen. Tamo je bilo i puno policije, vatrogasaca i djelatnika hitne pomoći. Na autocesti je gusta magla i vidljivost je jako slaba", ispričala je čitateljica za 24 sata.

Hrvatski autoklub (HAK) objavio je kakvo je stanje u prometu zbog nesreće na tom području

"Zbog prometne nesreće na autocesti A3 na 56+500 km između čvora Rugvica i čvora Ivanić Grad u smjeru Lipovca promet je u prekidu. Između čvora Ivanja Reka i čvora Rugvica u smjeru Lipovca kolona vozila je oko 7 km. Vozila se na čvoru Ivanja Reka preusmjeravaju na čvor Kraljevečki Novaki (A4)-županijsku cestu ŽC3034/3074 za Dugo Selo i Ivanić Grad gdje se moguće ponovno uključiti na autocestu", navode iz HAK-a.

VIDEO: Jeziva priča iz Zagreba: Majka (25) na porod došla s 2,25 promila u krvi, sud otkrio zanemarivanje djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije