Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Policajci bili na intervenciji, a on im probušio gume na vozilu

Probušena guma
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
06.07.2018.
u 13:07

Kod sebe je imao 1,93 grama marihuane, pa je i prekršajno prijavljen zbog droge

Muškarac (36) sumnjiči se za oštećenje tuđe stvari i to zato što je probušio gume na - policijskom vozilu!? Sumnja se da je 3. srpnja oko 21 sat u Ulici Pozioi u Umagu, za vrijeme dok su policajci bili na intervenciji, oštrim predmetom probušio prednju gumu na policijskom vozilu. Potom je pobjegao, no nađen je iduće jutro.

Kod sebe je imao 1,93 grama marihuane, pa je i prekršajno prijavljen zbog droge. Što se tiče oštećenja policijskog vozila zbog toga je kazneno prijavljen, a motiv njegovog čina nije poznat.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kupatilo
13:38 06.07.2018.

Ma stoje to.Pustice ga uz zahvalu.U Zagrebu pljackaju banku i ubiju policajca koji ih je htio sprijeciti i zato skoro da bude nagrađen.Odma se jave oni koji sve znaju a za nista ne odgovaraju a toje daje iz obitelji asocialnog ponasanja te traume ove traume one iz djetinstva.Jako lijepo sve znaju kako kriminalca spasit a staje iko poduzeo navrijeme dase ne odgoji takav.Sto i takve ne maknu s njihovih radni mjesta i daju na poljoprivredu da neuvozimo radnu snagu.

MI
miki45
13:19 07.07.2018.

BMW gume nemozes probusit ustvari vozis dalje sa gumom bez zraka ---neka sada decko plati svaka guma 150 eura montaza gumaiii barem 2 te drugi puta nebi busijo gume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije