Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došli iz bih

Pokušali pregaziti traktorom policijace koji su ih zatekli u krađi drva

traktor,prometna nesreća,policija (1)
Foto: Ilustracija/Filip Brala/PIXSELL
25.11.2014.
u 12:22

Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 6. srpnja ove godine u šumi nedaleko mjesta Majdan u općina Dvor, traktorima nezakonito prešli državnu granicu u namjeri odvoza stabala koja su krajem lipnja posjekli i pripremili za odvoz.

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijskim službenicima MUP-a Unsko-sanskog kantona Federacije BiH, proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom državljana BiH, starih 23 i 25 godina, zbog sumnje da su pokušali počiniti kazneno djelo teškog ubojstva na štetu policijskih službenika MUP-a Republike Hrvatske i kazneno djelo krađe.

Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 6. srpnja ove godine u šumi nedaleko mjesta Majdan u općina Dvor, traktorima nezakonito prešli državnu granicu u namjeri odvoza stabala koja su krajem lipnja posjekli i pripremili za odvoz. U tome su ih zatekli policijski službenici te je 25-godišnjak trčeći pobjegao preko minski sumnjivog područja, dok se 23-godišnjak traktorom dao u bijeg. Kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti on je traktorom krenuo prema njima, pokušavajući ih pregaziti, te je naposljetku pobjegao na područje Bosne i Hercegovine.

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja 23-godišnjak je kazneno prijavljen zbog teškog ubojstva u pokušaju, dok su obojica prijavljena zbog pokušaja krađe.

>>S polja ukradeno više tona kukuruza

>>Osumnjičenom ubojici starice iz BIH sudit će se u Hrvatskoj

Komentara 3

DE
dežurnikritičar
14:17 25.11.2014.

to je neki porsche traktor?

21
215794
18:20 25.11.2014.

Fuckas granicu kroz koju mozes uci traktorom

SO
Sos
21:46 25.11.2014.

Te policajce odmah skinut sa duznosti jer nemoze svaka sluta nosit hrvatsku odoru !Nisu imali hrabrosti pucat ako nista u gume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije