Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA U SABORU

VIDEO Svađa Bulja i Jandrokovića: Ne cendrajte. Ne ide uz vašu muškost!

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
13.04.2018.
u 13:23

Ako želite tvrdo razgovarati, onda budite spremni i dobiti udarac, a nemojte onda ovdje cendrati, odbrusio je Jandroković.

Nakon što je premijer Andrej Plenković podnio izvješće o sastancima Europskoga vijeća održanima u Bruxellesu 22. i 23. ožujka 2018. krenula je rasprava u Saboru. U jednom trenutku Plenković je Miri Bulju rekao: ''Gospodine Panj.'' Ispričao se i rekao da se uvijek sjeti serije ''Čovik i po''.

Bulj je nakon toga ponovno dobio riječ te se u svom izlaganju požalio na vrijeđanje kao i na to da Plenković ne odgovara na neka njegova pitanja. Ubrzo mu je Jandroković odgovorio.

– Kolega Bulj, prozvali ste me da sam bio pristran. Prvu uvredljivu rečenicu ste izgovorili vi na račun predsjednika Vlade pa vas nisam opomenuo. Pa vas je onda nazvao panjem, pa se ispričao, pa nisam ni tada reagirao jer nisam reagirao niti tada kada sam smatrao da ste rekli nešto neprimjereno – kazao je Jandroković i Bulju poručio da ga ne proziva jer je on bio ''apsolutno korektan''.

– Ako želite tvrdo razgovarati, onda budite spremni i dobiti udarac, a nemojte onda ovdje cendrati – odbrusio je Jandroković.

Bulj se javio za povredu poslovnika te je rekao da je Jandroković govorio kao zastupnik.

– Nikada vas nisam nazvao onako kako vas nazivaju – rekao je Bulj i poručio mu da je ''vjesnik svih kojima je služio''.

– Dragi prijatelju Bulj, molim vas da budete vitez pa kad udarite na nekoga, onda istrpite udarac kada ga dobijete natrag. Nemojte ovdje glumiti i cendrati. To vam ne ide uz vašu muškost – rekao je Gordan Jandroković. 

– Kako vi znate da se ja ne osjećam damski. Kako to vrijeđate – odgovorio mu je Bulj.

Komentara 17

DO
dom7
13:52 13.04.2018.

Bulj ima kičmu za razliku od ovih bezkičmenjaka!

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:35 13.04.2018.

vitez ko ti i rajner

DU
Deleted user
14:19 13.04.2018.

Ne volim ljigavce al se zna na koje prvo pomisliš kad izgovoriš tu riječ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije