Naslovnica Vijesti Hrvatska

VIDEO Svađa Bulja i Jandrokovića: Ne cendrajte. Ne ide uz vašu muškost!

Ako želite tvrdo razgovarati, onda budite spremni i dobiti udarac, a nemojte onda ovdje cendrati, odbrusio je Jandroković.
13. travnja 2018. u 13:23 17 komentara 3859 prikaza
Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Nakon što je premijer Andrej Plenković podnio izvješće o sastancima Europskoga vijeća održanima u Bruxellesu 22. i 23. ožujka 2018. krenula je rasprava u Saboru. U jednom trenutku Plenković je Miri Bulju rekao: ''Gospodine Panj.'' Ispričao se i rekao da se uvijek sjeti serije ''Čovik i po''.

Sabor Velikom većinom izglasana Istanbulska konvencija. Dalić tijesno dobila podršku

Bulj je nakon toga ponovno dobio riječ te se u svom izlaganju požalio na vrijeđanje kao i na to da Plenković ne odgovara na neka njegova pitanja. Ubrzo mu je Jandroković odgovorio.

– Kolega Bulj, prozvali ste me da sam bio pristran. Prvu uvredljivu rečenicu ste izgovorili vi na račun predsjednika Vlade pa vas nisam opomenuo. Pa vas je onda nazvao panjem, pa se ispričao, pa nisam ni tada reagirao jer nisam reagirao niti tada kada sam smatrao da ste rekli nešto neprimjereno – kazao je Jandroković i Bulju poručio da ga ne proziva jer je on bio ''apsolutno korektan''.

[video: 24666 / ]

– Ako želite tvrdo razgovarati, onda budite spremni i dobiti udarac, a nemojte onda ovdje cendrati – odbrusio je Jandroković.

Bulj se javio za povredu poslovnika te je rekao da je Jandroković govorio kao zastupnik.

– Nikada vas nisam nazvao onako kako vas nazivaju – rekao je Bulj i poručio mu da je ''vjesnik svih kojima je služio''.

– Dragi prijatelju Bulj, molim vas da budete vitez pa kad udarite na nekoga, onda istrpite udarac kada ga dobijete natrag. Nemojte ovdje glumiti i cendrati. To vam ne ide uz vašu muškost – rekao je Gordan Jandroković. 

– Kako vi znate da se ja ne osjećam damski. Kako to vrijeđate – odgovorio mu je Bulj.

Robert Jankovics ODLUKA O ISTANBULSKOJ KONVENCIJI 'Glasovat ćemo po savjesti jer postoje prijepori i dvojbe što slijedi nakon usvajanja' Marko Vučetić Marko Vučetić: 'Da bismo ratificirali Istanbulsku konvenciju moramo krenuti od razuma i slobode' Goran Aleksić RASPRAVA U SABORU Aleksić: Banke su opljačkale silne milijune od građana, moraju vratiti taj novac
Štednja
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

 • dom7:

  Bulj ima kičmu za razliku od ovih bezkičmenjaka!

 • Avatar bukovica.tg
  bukovica.tg:

  vitez ko ti i rajner

 • Avatar ČUBE
  ČUBE:

  Ne volim ljigavce al se zna na koje prvo pomisliš kad izgovoriš tu riječ.