Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Foto priča

Pogledajte kakva je atmosfera vladala u izbornim stožerima!

Ivo Josipović,stožer
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/33
28.12.2014.
u 22:45

Veliko veselje vladalo je u stožeru Ivana Vilibora Sinčića u Paviljonu 18 na Zagrebačkom velesajmu

Brojni članovi Vlade i SDP-a, ali i bivši predsjednik Stipe Mesić te Radomir Čačić okupili su se u Novinarskome domu gdje je smješten stožer Ive Josipovića. Nakon što su u 19 sati zatvorena birališta, u stožeru je zavladao muk kada su objavljeni rezultati izlaznih anketa prema kojima je Ivo Josipović imao tek manje od jedan posto više od glavne suparnice Kolinde Grabar Kitarović, ukupno 38,90 posto, dogodio se preokret kada su objavljeni prvi neslužbeni rezultati u 20 sati. Neslužbeni rezultati davali su mu 8 posto više zbog čega se i atmosfera u stožeru bitno popravila. Nazdravljalo se crnim vinom, a veselu atmosferu podizao je i Bend Positivo koji je svirao pjesmu Josipovićeva slogana To je pravi put.

Stožer HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović bio je u Hypo centru. Uz nezaobilaznu bistu Franje Tuđmana mahalo se zastavama HDZ-a, ali i plakatima s likom kandidatkinje. Potporu su joj došli dati i Miroslav Ćiro Blažević, Tihomir Dujmović, Mate Granić, Zdravko Tomac, Zlatko Vitez, Jakov Sedlar...

Veliko veselje vladalo je u stožeru Ivana Vilibora Sinčića u Paviljonu 18 na Zagrebačkom velesajmu. Iako premoreni, na slavlje su došli prilično kasno i bodrili su ga pljeskom i povicima. Među njima bila je i njegova djevojka Vladimira Palfi, mladi članovi udruge Živi zid i simpatizeri, a podršku je došao dati i Ivan Pernar iz Saveza za promjene.

U stožeru Milana Kujundžića bilo je najtmurnije od samog početka. Nevesela atmosfera u Folnegovićevoj ulici kao predosjećala loš rezultat. Ondje je bio i Davor Domazet Lošo. Zbog snijega stožera se tek oko 22 sata dokopao i Dragan Vulin, predsjednik HDSSB-a ispred Saveza za Hrvatsku za kojeg su najavili da ima budućnost unatoč lošem rezultatu Milana Kujundžića od kojeg su očekivali više te da će se uskoro sastati i odlučiti o budućim potezima.

>> Rezultati DIP-a: Josipoviću se topi prednost

Komentara 3

GR
grgaman
08:21 29.12.2014.

Nije bas sjajna atmosfera u jugosrpskom stabu.

GR
grgaman
08:26 29.12.2014.

Zamislite svu medisku masineriju koju iza sebe ima jugosrpski kandidat i unatoc tomu gubi od hrvatske kandidatkinje. Da je ona imala takvu masineriju iza sebe nebibilodrugog kruga a bome niti bi neprijatelji Hrvatske njome upravljali.

DP
Dioklecijanova palaca
08:06 29.12.2014.

Jisipovic je pobijedio u prvom krugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije