Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vodicama

Počeli su 12. Dani inženjera elektrotehnike, najznačajnije stručno okupljanje inženjera

Foto: Dani inženjera elektrotehnike
1/8
04.10.2019.
u 10:37

Nazočnima su se obratili predstavnici pokrovitelja, domaćina, gostiju i organizatora. Skup je proglasio otvorenim predsjednik HKIE dipl. ing. elektrotehnike Živko Radović.

U hotelu Olympia u Vodicama svečano su otvoreni i 12. Dani inženjera elektrotehnike pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, sva četiri hrvatska elektrotehnička fakulteta iz Zagreba, Osijeka, Splita i Rijeke te domaćina Šibensko-kninske županije i grada Vodica.

Ovo najznačajnije stručno okupljanje inženjera elektrotehnike trajat će do 5. listopada, a sudionike kongresa pozdravio je državni tajnik Danijel Meštrić.

U ime domaćina županije šibensko kninske predstavnik je bio zamjenik župana Nikola Blažević dok je grad Vodice predstavljao Luka Lipić, savjetnik za društvene djelatnosti.

Nazočnima su se obratili predstavnici pokrovitelja, domaćina, gostiju i organizatora. Skup je proglasio otvorenim predsjednik HKIE dipl. ing. elektrotehnike Živko Radović.

Tijekom jučerašnjeg dana u gradskoj vijećnici Grada Vodica upriličen je prijem za predstavnike organizatora 12. DIE.

U ime grada Vodica domaćini su bili predsjednik gradskog vijeća Vodica Marin Mikšić i savjetnik gradonačelnice Vodica Luka Lipić.
Tom prigodom predsjednik HKIE dipl. ing. el. Živko Radović uručio je donaciju predstavnicima DVD Vodice.

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
11:01 04.10.2019.

aha, dogovaraju kolektivno dizanje cijena svojih usluga. da ne bi samo doktori i 'doktori' mislili da samo oni to smiju i mogu... eto, nek sad doktor sa 20.000 kn plaće plati projekt, ili pak rasvjetu 20% skuplje nego prošle godine. ima, može..

CR
CroZrakomlatNo1
10:56 04.10.2019.

Samo doktori, profesori, inženjeri....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije