Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantna snimka

Pobješnjeli rotvajler izgrizao dječaka (6), a vlasnik pobjegao

reciklirana moda, Berlin
Foto: AFP
1/2
10.10.2012.
u 19:31

Pas je dječaka nekoliko puta ugrizao i svukao mu odjeću, a prolaznici su se dobro namučili dok su ga odvojili

Šokantna snimka napada rotvajlera pojavila se na YouTubeu. U švedskom gradu Göteborg pobješnjeli pas napao je šestogodišnjeg dječaka iako je vlasnik bio kraj njega. Incident se dogodio u ponedjeljak oko 16 sati.

Pas je dječaka nekoliko puta ugrizao i svukao mu odjeću, a prolaznici su se dobro namučili dok su odvojili pobješnjelog rotvajlera od dječaka koji je neprestano vrištao bojeći se za svoj život.

Kada su ih napokon uspjeli odvojiti, vlasnik u 30-im godinama pobjegao je zajedno s psom, a policija još uvijek traga za njima.

Dječak je odmah prevezen u bolnicu, no već navečer je pušten kući i srećom, nije teško ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 4

IT
i.tata.bi.sine
19:47 10.10.2012.

Dobro plasiran udarac nogom u trbuh ovog cucka puno bi prije riješio dečkića muke od ovih kaj ga rastežu po cesti bez veze. Strrava.

TY
Tyrael
21:35 10.10.2012.

Prevelika je gužva i meta se miče, teško je plasirat udarac nogom, a šaku ne bi osjetio. Ali zato je lako snimit mobitelom, ajme budale..

FE
Felicijen
22:50 10.10.2012.

Trebalo je pesa zgrabiti za jajca i odmah bi pustio maleckoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije