Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO MU JE ODGOVORIO

Petrina se uključio u raspravu SDP-ovca i mostovca: 'Ušuti, ti si jedan običan prevarant koji sve radi za svoju g*****'

Ledenko, Petrina, Vidović
Foto: Hrvoje Jelavic, Patrik Macek/PIXSELL
17.08.2016.
u 10:45

– Čemu ovo, zar se SDP unaprijed sprema za oporbu!? – upitao je Ledenko na što mu je Vidović odgovorio da on dobro zna kako idu pripreme za oporbu

SDP-ovac Franko Vidović na Facebooku je objavio status u kojem se zapitao kako će Most financirati kampanju, što je dovelo do velike rasprave.

Prvo je objavu komentirao Ivica Ledenko, član nezavisne liste Loza, koji se nalazi na 3. mjestu IX. izborne jedinice Mosta.

– Čemu ovo, zar se SDP unaprijed sprema za oporbu!? – upitao je Ledenko na što mu je Vidović odgovorio da on dobro zna kako idu pripreme za oporbu.

– Non-stop vježbaš – odgovorio je Vidović.

U raspravu se uskoro uključio i Stipe Petrina.

– Ajde, Ledenko, ušuti, ti si tek jedan sebičan prevarant i sve što činiš, činiš za vlastitu guzicu. Ajde objasni kako te je Petrov postavio u Upravno vijeće NP Krka i što dao zauzvrat – napisao je Petrina.

– Režiš, Petrina, kao bijesni pas, to je tvoj stil zato si sam bez ikoga... Nisi izdržao, sve si izdao i prevario i sad te nitko neće, ni Bandić ni Živi zid, a sve si molio – uzvratio mu je Ledenko i dodao: – Jaka stvar UV, najbolje da smo HDZ-u to prepustili... što je to u usporedbi s tvojim paktom s Kerekešom, nije to daleko od Sanader/Hernadi... mali – veliki izdajnik, za mene nema razlike. Možemo i dublje, ali nema razlike ovim si za mene gotov, a ti reži ili, kako ti kažeš, bleji dalje. Ja sam za razliku od tebe slobodan čovjek, nemam milijune da trošim na svoj ego u kampanji, ali obraz ne dam. Odakle pare, volonteru?

>> Plenković je sjajno odjeven, ali je vucibatina. Njegov su život latinske doskočice i pjenušci

Komentara 40

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
10:58 17.08.2016.

Kakvi malograđani. Vraćamo li se opet u neslavnu necivliziranu prošlost s političarima popu Jamba, Beljaka, Petrine itd.

OX
oxymoron
11:12 17.08.2016.

Ovaj Petrina na nivou Seselja.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:55 17.08.2016.

Nivo rasprave na nivou baba tračara. Teško se Hrvatskoj sa takvom kvazi političkom elitom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije