Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leteći objekti

Pentagon službeno objavio snimke NLO-a

NLO
Foto: Screenshot
28.04.2020.
u 09:20

Na snimkama se vide leteći objekti koji se brzo kreću, a snimljeni su infracrvenim kamerama

Pentagon je službeno objavio tri kratka videa koja prikazuju neidentificirane leteće objekte (NLO), a koje je prije objavila jedna privatna kompanija, piše CNN.

Na snimkama se vide leteći objekti koji se brzo kreću, a snimljeni su infracrvenim kamerama. Dva videozapisa sadrže i reakcije članova američke vojne flote koji u strahu komentiraju kako se objekti brzo kreću. Jedan od njih nagađa da bi to mogao biti dron.

Ratna mornarica prethodno je priznala istinitost videozapisa u rujnu prošle godine. Sada su službeno objavljeni i to "kako bi raščistili bilo kakve zablude javnosti o tome jesu li snimke koje kruže stvarne ili nisu te ima li na snimkama još nešto vidjeti", kazala je glasnogovornica Pentagona Sue Gough.

– Nakon detaljnog pregleda, odjel je utvrdio da objavljivanje ovih dosad tajnih videozapisa ne otkriva nikakva osjetljiva svojstva ni sustave – kazala je ona.

Mornarica je sada objavila detaljne upute kako se njihovi piloti trebaju ponašati ako vide NLO.

Njihove snimke prvi put objavljene su između prosinca 2017. i ožujka 2018., a snimila ih je kompanija ''To The Stars Academy of Arts & Science'', čiji je vlasnik bivši glazbenik benda Blink-182 Tom DeLonge.

Jedan od vojnih pilota 2017. godine prepričao je za CNN susret s NLO-om iz 2004. te je rekao kako se objekt kretao brzinom koju nije mogao objasniti.

– Kako sam došao blizu njega, on je nevjerojatno ubrzao prema jugu pa zatim nestao u manje od dvije sekunde. Bilo je to izuzetno naglo, poput loptice za ping-pong kad se odbija od zida. Udario bio u nešto i odbio se u drugom smjeru. – rekao je umirovljeni pilot američke vojske David Fravor.

Ključne riječi
NLO

Komentara 10

DU
Deleted user
10:31 28.04.2020.

je, kao što su i našli pogodnu planetu za život kao na Zemlji, samo ima mali problem, preblizu je, samo 300 milijuna svijetlosnih godina

Avatar Eric Burdon
Eric Burdon
18:33 28.04.2020.

Jako uvjerljivo, imaju plave oci.

RO
romobil
10:57 28.04.2020.

Tko se u bolidu vozi?Brahma,Jahve, Allah, Jupiter, Oziris?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije