Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLO?

VIDEO: Misteriozni objekti ponovno su se ukazali iznad Zone 51

Foto: YouTube screenshot/Showdaam
01.08.2019.
u 17:02

Budući da se nalazi u Zoni 51, to bi mogao biti ili eksperimentalni vojni brod ili nešto izvanzemaljsko - napisao je popularni YouTuber The Hidden Underbelly.

Iznad teoretičarima zavjere kultne 'Zone 51' ovih su se dana ponovno ukazali neuobičajeni svijetleći objekti. Prvi ih je snimio YouTuber Showdaam, a na snimkama se vidi svijetli ovalni objekt koji četiri minute nepomično bliješti na noćnom nebu. 

Samo dva dana kasnije na istom su se mjestu pojavila dva objekta koja su nestala nakon samo 20 sekundi. Showdaam tvrdi da su se neidentificirani predmeti pojavili iznad čuvene vojne baze čija je glavna svrha razvijanje i testiranje eksperimentalnih vojnih zrakoplova.

Prema nekim teorijama tamo se odavno krije izvanzemaljski život, a nedavno je više od dva milijuna ljudi potpisalo peticiju kojom bi se dozvolio ulazak javnosti u bazu.

Najnovija snimka ponovno je postavila pitanje što se u bazi doista događa, prenosi Daily Star.

-  Budući da se nalazi u Zoni 51, to bi mogao biti ili eksperimentalni vojni brod ili nešto izvanzemaljsko - napisao je popularni YouTuber The Hidden Underbelly.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
21:51 01.08.2019.

za neupućene NLO znači Neidentificirani Leteći Objekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije