Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neidentificirani fenomeni

Američka mornarica potvrdila snimke koje navodno prikazuju NLO-e

NLO
Foto: Screenshot YouTube
18.09.2019.
u 21:22

Snimka iz 2004. prikazuje kako senzori detektiraju metu koja leti pa ubrzava i nestaje, prebrzo da bi je senzori ponovno locirali. Dvije snimke iz 2015. sadrže i zvuk američkih pilota koji pokušavaju shvatiti što su to vidjeli

Američka mornarica potvrdila je postojanje snimki koje navodno prikazuju NLO-e kako jure kroz nebo, a dužnosnici kažu da ne znaju o kakvim se objektima radi.

Objekti u tri deklasificirane vojne snimke su neidentificirani zračni fenomeni, rekao je glasnogovornik mornarice Joe Gradisher za CNN. Na snimkama objavljenima između prosinca 2017. i ožujka 2018. vide se brzi predmeti snimljeni naprednim infracrvenim senzorima.

Snimka iz 2004. prikazuje kako senzori detektiraju metu koja leti pa ubrzava i nestaje, prebrzo da bi je senzori ponovno locirali. Dvije snimke iz 2015. sadrže i zvuk američkih pilota koji pokušavaju shvatiti što su to vidjeli.

- To je je***i dron, buraz - kaže jedan pilot svom kolegi.

- Pogledaj tu stvar, stari - također se čuje.

Gradisher je objasnio da je mornarica transparentna u vezi s tim neidentificiranim zračnim fenomenima (UAP) kako bi potaknula vježbenike da prijave "upade" u zračnom polju koji ugrožavaju sigurnost pilota, a što piloti prije nisu radili zbog stigme povezane s ranijom terminologijom i teorijama o tome što se zapravo nalazi ili ne nalazi na tim snimkama.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi
NLO

Komentara 5

Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
22:38 18.09.2019.

kako to da za NLO uvijek ima mjesta u mainstreamu, i to da se o tom "fenomenu" piše sa afirmativne pozicije kao o najnormalnijim stvarima...al zato ostale stvari, ne daj bože o bankama, masonima, to su samo prazne teorije zavjere jel...

Avatar istovari
istovari
07:31 19.09.2019.

Kap u moru foto i video materijala...

ME
Metuzalem
22:57 18.09.2019.

Srpki migovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije