Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA POGREŠKA

Par iz SAD-a dobio kćer, a onda je DNK test otkrio istinu: 'Prostorija se smanjila. Počelo nam se vrtjeti'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
03.11.2022.
u 08:34

Nakon što je u klinici došlo do zamjene embrija, Daphne Cardinale rodila je u rujnu 2019. godine djevojčicu koja nimalo nije ličila paru. Nakon što su napravili DNK test njihove sumnje su se potvrdile te su pronašli par kojem je zabunom dan njihov embrij te su odlučili zamijeniti djevojčice pa je svaka otišla svojim biološkim roditeljima

Bračni par iz Kalifornije koji se odlučio na umjetnu oplodnju otkrio je strašnu istinu nekoliko mjeseci nakon rođenja djeteta, a to je da curica nije njihovo biološko dijete. 

Nakon što je u klinici došlo do zamjene embrija, Daphne Cardinale rodila je u rujnu 2019. godine djevojčicu koja nimalo nije ličila paru. Nakon što su napravili DNK test njihove sumnje su se potvrdile te su pronašli par kojem je zabunom dan njihov embrij te su odlučili zamijeniti djevojčice pa je svaka otišla svojim biološkim roditeljima. 

Podsjećamo, umjetna oplodnja je medicinska procedura tijekom koje je jajna stanica oplođena spermijem u laboratoriju nakon čega se embrij 'vraća' u maternicu. Zbog zamjene Daphne i Alexander Cardinale tužili su kliniku za oplodnju. 

- Naše uspomene s poroda zauvijek će biti okaljane činjenicom što je naše biološko dijete dano nekom drugome, a da dijete koje sam ja donijela na ovaj svijet nije moje. Ukradena mi je mogućnost da nosim svoje vlastito dijete - izjavila je Daphne Cardinale, piše BBC. 

U tužbi stoji da je Alexander Cardinal očekivao da će se roditi dijete svijetle boje kože, međutim rodila se djevojčica sa znatno tamnijom bojom kože. - To je bilo toliko uznemirujuće da je Alexander napravio nekoliko koraka od stola za rađanja sve dok nije došao do zida 

Gotovo dva mjeseca kasnije odlučili su napraviti kućni DNK test koji je pokazao da curica nije njihova. 

- Prostorija se smanjila. Počelo nam se vrtjeti. Sve je otupilo - opisao je muž trenutak kad su saznali istinu. 

Klinika za oplodnju pomogla im je pronaći par koji je zabunom dobio embrij para Cardinale te kojima se isto rodilo žensko dijete. Dva para su konačno zamijenili djevojčice kad im je bilo četiri mjeseca. 

- Umjesto da sam dojila svoje dijete, dojila sam i povezala sam se s djetetom kojeg sam kasnije bila prisiljena odreći se - kazala je mlada majka  i dodala da je cijela situacije neizmjerno teška za njihovu sedmogodišnju kćer koja ima problema shvatiti cijelu situaciju. 

>> Članak je izvorno objavljen u studenom 2021. godine 

Komentara 6

DU
Deleted user
12:55 03.11.2022.

Da i? koja je poanta price?

OT
otrovnijezik
16:20 03.11.2022.

Tako me zaboli za događanja u USA isto kao i u Rusiji.

OR
Orion5
21:34 06.11.2022.

Ah da? Bilo je takvih priča po Bosni 90’ih u porodilištima. Mame su tada rekle tatama da je dijete malo ‘zagorilo’.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije