Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomogao policiji

Ubili morskog psa jer je prijetio turistima, iznenadilo ih što su mu pronašli u utrobi

Morski pas
Pixabay
06.12.2023.
u 20:50

Britanac (44) iz Škotske bio je na ljetovanju sa svojom suprugom, a nestao je kada je otišao plivati. Njegov nestanak riješio je morski pas koji je plivao u blizini plaže

Britanskog turista koji je nestao na otoku Reunion usred Indijskog oceana, istočno od Madagaskara, najvjerojatnije je pojeo morski pas. Naime, Britanac (44) iz Škotske bio je na ljetovanju sa svojom suprugom, a taj je dan otišao plivati. Budući da se dugo nije vraćao, supruga je odmah alarmirala policiju. Krenula je opsežna potraga za njim, no nije pronađen.

Cijelo područje pretražili su ronioci, a obalu psi tragači. No, muškarcu nije bilo traga sve dok lokalni stanovnici nisu ubili morskog psa koji je plivao u blizini plaže i prijetio turistima.

Na morskom psu provedena je obdukcija, a u njegovoj utrobi pronađena je ljudska ruka s vjenčanim prstenom koji pripada nestalom britanskom turistu.

Njegova supruga ispričala je policiji kako je 44-godišnjak bio jako dobar plivač te da nije vidjela da je izašao iz oceana, piše Daily Mail.

No, policija ne isključuje ni mogućnost da se muškarac utopio pa je njegovo tijelo privuklo opasnu ribu. Riječ je o tigrastom morskom psu koji je, nakon velike bijele psine, najčešći morski pas koji napada ljude.

Na otoku Reunion napadi morskog psa nisu strani pa se zbog toga još više sumnja da je Britancu presudio jedan od morskih pasa kojeg su ubili.

>> Članak je izvorno objavljen u studenome 2019. godine

VIDEO Morski pas 'poljubio' ronioca

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nekakav
nekakav
20:48 01.11.2022.

Može sad neka starija priča od ove? Noinu arku..

M3
Miške 3
05:33 02.11.2022.

Morski psi jedu ljude, nisu to nikakve maze.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:17 02.11.2022.

Nije. Morski pas koji najcesce napada ljude je bullshark. Nakon njega plavi I mako. Veliki Bijeli napada greskom, I gotovo nikada ne pojede covjeka kojeg je napao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije