Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnica Večernjakove nagradne igre preuzela ključeve automobila

Ovo mi je najbolji motiv da napokon položim vozački ispit

Automobil
Marko Lukunić/Pixsell
09.11.2009.
u 20:50

Kao vjerna čitateljica Večernjeg lista, gospođa Bušljeta redovito igra nagradne igre, no ovo je prvi put da je nešto i osvojila.

Valentina Bušljeta s nestrpljenjem je dočekala ponedjeljak kad se s obitelji iz mjesta Čačinaca pored Slatine zaputila u Zagreb da bi preuzela vrijednu nagradu koju je osvojila u nagradnoj igri Večernjeg lista “Vozi swift doma”.

– Iako već imamo jedan automobil, i novi će još neko vrijeme voziti moj suprug dok ja ne položim vozački ispit. Ovaj tjedan idem se upisati u vozačku školu – rekla je simpatična Valentina kojoj su, osim supruga Petra, pri preuzimanju nagrade društvo pravile i kći Leonarda i šogorica Vera.

Kao vjerna čitateljica Večernjeg lista, gospođa Bušljeta redovito igra nagradne igre, no ovo je prvi put da je nešto i osvojila.

Presretnoj Valentini ključeve novog Suzukyjeva swifta, idealnog auta za gradske gužve, predala je RTL-ova voditeljica Renata Sopek, koja nam je otkrila da joj je uvijek drago kad nekome može uljepšati dan.

– Teško sam se odvojila od ključa, no s obzirom na to da su jako simpatična obitelj ipak sam na kraju popustila – našalila se lijepa voditeljica, poznata kao ljubiteljica brzina i sportskih automobila. – Znalo se desiti da me policija zaustavi dok vozim. U takvoj situaciji pokušam ih “smekšati” ženskim šarmom – kaže.

Za svog dečka Sergeja tvrdi da je najoprezniji muškarac za volanom kojeg poznaje te da se s njim u automobilu osjeća potpuno sigurno.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar hudikadr
hudikadr
21:21 09.11.2009.

A koja od ove dvije na slici je ta Sopekica ?

MO
mohikanac
14:05 10.11.2009.

Koja sirotinja, malo si se zeznuo, sirotinja nema za kupovinu večernjeg lista svaki dan, tako da po meni ova nikako ne bi mogla biti sirotinja! Kao ni ostali koji igraju kojekakve nagradne igre!

PO
poduzetnik
21:11 09.11.2009.

Napokon da i sirotinja nesto dobije, a da pri tome ostane ispravljenih leda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije