Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prikazana na TV-u

Prvi put se službeno pojavila u javnosti

Kim Yo-Jong
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/2
10.03.2014.
u 18:22

Kim Yo-Jong, za koju se pretpostavlja da ima 26 godina, pojavila se na glasovanju u pratnji svoga starijeg brata.

Izbori za predsjednika Vrhovne narodne skupštine u Sjevernoj Koreji, na kojima je Kim Jong-un odnio stopostotnu pobjedu, poslužili su za prvo službeno pojavljivanje najmlađe sestre reizabranog vođe, Kim Yo-Jong.

Kim Yo-Jong, za koju se pretpostavlja da ima 26 godina, pojavila se na glasovanju u pratnji svoga starijeg brata. Yo-Jong prvi put na državnoj televiziji prikazana je 2011. godine, na sprovodu svoga oca, bivšeg vođe Kim Jong-Ila. Od tada je još nekoliko puta viđena u društvu svog brata, no u nedjelju se dogodilo njezino prvo službeno pojavljivanje kada je najavljena imenom i funkcijom prilikom glasovanja.

Kako se može vidjeti na snimkama državne televizije, Yo-Jong bila je odjevena u crnu suknju i sako te bijelu košulju. Njezina točna funkcija nije navedena, no pretpostavlja se da je zadužena za događanja pri tajništvu u uredu Kim Jong-Una.

>> Sjevernokorejci masovno trgaju izborne plakate s likom Kim Jong-una!

Komentara 7

Avatar tajar
tajar
18:47 10.03.2014.

Nije upitno, da bi i bez njenog glasa braco odnio sto postotnu pobjedu!

TM
tony_montana
19:21 10.03.2014.

haha... fakat moraš biti debos da pušiš ovakve gluposti... nije mi jasno kako netko želi biti zapamcen po teroru nad svojim narodom. šta nema boljih vidova zabave????

Avatar imotska115
imotska115
19:30 10.03.2014.

Velika sirota i nista drugo, nema glasa i nti rispekta od vladara. I ona je samo proslost ako se njemu svidi u glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije