Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detaljan izvještaj

Ovakvo prenošenje utakmice još niste vidjeli: Trebali bi ti plaćati za ovo!

Engleska - Tunis
Foto: Reuters/PIXSELL
21.06.2018.
u 17:58

Jedan je mladić zahvaljujući svojoj djevojci, preko WhatsAppa je dobivao detaljan izvještaj o tijeku utakmice,

Malo je onih koji ne prate Svjetsko prvenstvo u nogometu, a od utakmice vas mogu odvojiti vjerojatno samo posao ili neke neodgodive obveze.

Upravo se to dogodilo i jednom navijaču Engleske koji je zbog posla u ponedjeljak propustio utakmicu Engleske protiv Tunisa.

No, zahvaljujući svojoj djevojci, preko WhatsAppa je dobivao detaljan izvještaj o tijeku utakmice, a ona se svojim komentiranjem pohvalila na Twitteru.

– Žuti karton za engleskog igrača. Igrač sa žutim kartonom izgleda glupo. Igramo 34 minute i frizure svih još se drže. Pogodak Tunisa. Slobodan udarac za Englesku – pisala je korisnica Twittera lightningstarr svome dečku te nastavila:

– Tunižanin na podu, čini se kao da je pogođen u kosu. Sudac je nezainteresiran. Muškarac s ozlijeđenom kosom nije zadovoljan...

Djevojka je svojim komentarima zabavila brojne tviteraše.

– Trebali bi ti plaćati za ovo. Moj suprug se valja po podu – napisala joj je jedna žena, na što joj je djevojka odgovorila:

– Valja po podu? Čestitam na udaji za nogometaša.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:20 23.06.2018.

Ovo je kao da komentiraju Ćosić i Viki zajedno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije