Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sama si je kriva

Majka djecu htjela iznenaditi bazenom, kada je otvorila kutiju – uslijedio je šok

Claire Senior
Foto: Screenshot Facebook
14.06.2018.
u 10:39

Claire Senior (40) dobro se nasmijala kada je napuhala bazen koji je kupila svojoj djeci

Majka Claire Senior (40) iz Leedsa u Ujedinjenom Kraljevstvu htjela je iznenaditi svoju djecu velikim bazenom na napuhavanje, a jedan je takav kupila u lokalnoj trgovini za samo jednu funtu (8,5 kuna).

Misleći kako je uhvatila odličnu akciju, 40-godišnjakinja brzo je zgrabila kutiju s bazenom, platila ga te otišla kući. No, kada je stigla kući i počela otvarati kutiju, uslijedilo je iznenađenje.

Napuhala je bazen, a on je bio malo veći od njezine japanke.

– Stajao je samo jednu funtu, trebala sam znati da je predobro da bi bilo istinito – rekla je majka koja se svojim odabirom pohvalila na Twitteru.

Priznala je kako je pogriješila jer nije čitala što piše na pakiranju, no to joj je škola za ubuduće.

Bazenčić je na kraju završio u smeću, a 40-godišnjakinja djeci je kupila novi, ali prije plaćanja dobro je pročitala što piše na kutiji.

 

Ključne riječi

Komentara 4

NA
naslipo
11:32 14.06.2018.

Bravo Karolina, ovaj put si nadmašila sve prijašnje članke. Moram priznati da otvaram tvoje članke samo da vidim dokle se mogu srozati novinari i Večernji list sa njim. Još jednom bravo tebi i Večernjem, a i mami koja ima veliki potencijal za rad kao novinar.

CR
CROLINDA
07:38 15.06.2018.

zbilja priglup članak - pa koliki bi bazen trebalo očekivati za toliku malu cijenu nego kadicu za malu bebu

Avatar Prom_Jedan
Prom_Jedan
13:57 02.07.2018.

Oh Karolina 😍😘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije