Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavi se

Otvorene prijave za 11. generaciju Styria:SCOOL akademije – prve medijske akademije za studente u Hrvatskoj

Styria:SCOOL
Foto: Josip Regović/Pixsell
1/2
20.09.2023.
u 15:46

Styria:SCOOL Akademija edukacijski je program koji od samog početka projekta ima isti cilj, a to je da, uz teorijsko znanje koje osiguravaju obrazovne institucije, studentima ponudi praktičan pristup učenju, uz osvještavanje onoga što je čar i ljepota rada u medijima!

Dosadašnjih uspješnih deset generacija Styria:SCOOL Akademije, s ukupno više od 160 polaznika, pokazatelj su velikog interesa studenata upravo za teme kojima se program SCOOL-a bavi od samih početaka: digitalno poslovanje, marketing, prodaja i native oglašavanje, business development, korisnička iskustvo i podrška, osnove financija, izrade projektnih planova i mnoge druge… Kroz Styria:SCOOL Akademiju studenti uče od najboljih stručnjaka u medijskom svijetu, ali i od ostalih polaznika koji sa sobom donose znanja i iskustva iz različitih područja!

Interaktivna predavanja i kreativne radionice, rad na projektnom zadatku i job shadowing unutar Styrijinih tvrtki studentima omogućuje da iz prve ruke dožive poslovni svijet u praksi, ali im pruža priliku da se istaknu u područjima koja ih posebno zanimaju!

Polaznici će dobiti priliku nadograditi svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u rješavanju svakodnevnih poslovnih izazova radeći u različitim tvrtkama Styria grupe.

Foto: Goran stanzl/PIXSELL

Akademija počinje 13.10. i traje sve do početka prosinca.

Predavanja i radionice održavaju se vikendima, dok se job shadowing – dio programa koji se odnosi na praktičan rad s mentorima, odvija radnim danima prema dogovoru. 

Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike koji se istaknu svojom motivacijom, kreativnošću i sposobnostima kroz selekcijski postupak. 

Prijave za novu generaciju otvorene su do 30.9.. Sve detalji o procesu prijave nalaze se na linku: https://scool.styria.hr/prijavi-se/

Sve o SCOOL Akademiji moguće je pronaći na službenoj stranici Styria:SCOOL Akademije te na društvenim mrežama SCOOL Akademije:

Društvene mreže SCOOL Akademije:

www.facebook.com/HRstyriaSCOOL/
www.instagram.com/styriascool/

Web stranica SCOOL Akademije:

https://scool.styria.hr/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije