Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO NA MJESTU

Otkriveni detalji nesreće u Vukovarskoj: 28-godišnjak autom pregazio pješaka

Zagreb: Prometna nesreća u Ulici grada Vukovara
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
07.11.2020.
u 12:10

Muškarac (75) prelazio je kolnik na mjestu gdje ne postoji obilježeni pješački prijelaz i tada je na njega naletio automobil.

Muškarac (75) poginuo je u subotu oko 18 sati u Ulici grada Vukovara u Zagrebu.

Kako je priopćila zagrebačka policija, on je prelazio kolnik u smjeru sjevera, na mjestu gdje ne postoji obilježeni pješački prijelaz i tada je na njega naletio automobil.

Zagreb: Prometna nesreća u Ulici grada Vukovara
1/12

Vozilom je u smjeru zapada upravljao 28-godišnjak. Stariji muškarac na mjestu je preminuo, a njegovo je tijelo nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije. 

Komentara 6

LI
liliZG
14:54 10.11.2020.

osloboditi mladog vozača. trčanje preko četiri-pet traka na vlastiti rizik.

DU
Deleted user
12:37 07.11.2020.

U koju subotu? Danas ili prošlu subotu.

DU
Deleted user
21:29 07.11.2020.

čovjek je star i nije mogao okolo do zebre stradao je .. a kolikom brzinom je vozio mladi vozač policija nije rekla kao uvjek kao uvjek ako se radi o nekoj rodjaćkoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije