Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Otkriven lopov koji je ukrao zlato, suhomesnate proizvode i novac

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Željko Hladika/Pixsell
25.02.2013.
u 09:44

Ukradeno je dijelio s dvojicom Vinkovčana (34) i (35), koji su na taj način počinili kazneno djelo prikrivanja.

Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakom iz Vinkovaca utvrdili su postojanje osnovane sumnje da je u vremenu od 3. siječnja do 20. veljače ove godine iz kuće 73-godišnjakinje iz Vinkovaca, u ulici Josipa Kozarca, ukrao veću količinu zlata, alata, suhomesnatih proizvoda, te domaćeg i stranog novca.

Ukradeno je dijelio s dvojicom Vinkovčana (34) i (35), koji su na taj način počinili kazneno djelo prikrivanja. Ukupna materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna.

>>Uhićen nakon krađi i provala u Dubrovniku \'teških\' 125.000 kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije