Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I zaručnik ju ostavio

Otkazala vjenčanje jer gosti nisu htjeli platiti 7400 kuna 'po glavi'

Mladenka
Foto: Getty Images
06.08.2019.
u 21:08

Samo osmero gostiju poslalo je ček na taj iznos, otkrila je Susan. Kad joj je zaručnik predložio jeftino vjenčanje u Las Vegasu, navodno mu se nasmijala u lice

Na društvenim mrežama pojavio se mail kojim jedna Kanađanka navodno objavljuje nesuđenim gostima da su zaruke raskinute, a vjenčanje otkazano jer joj nisu htjeli platiti 1500 dolara "po glavi".

Izvjesna Susan vijest je donijela samo četiri dana uoči vjenčanja, prenosi Mirror.

- Nažalost, zaručnik i ja prekinuli smo zbog nekih nedavnih i nepopravljivih problema - objavljuje Susan. A ti problemi su, čini se, bili novčane prirode. Kaže kako su izričito tražili novčane darove te se pita kako su mogli imati dan iz snova bez odgovarajućih financija.

- Toliko smo žrtvovali i samo smo od svakog gosta tražili oko 1500 dolara - dodaje. Radi se o oko 7400 kuna.

Susan nastavlja kako je kuma dala 5000 dolara, a zaručnikova obitelj 3000.

- Stoga naš zahtjev od 1500 dolara za sve druge goste nije je*** neobičan - poručuje. Samo osmero gostiju poslalo je ček na taj iznos, dodaje. Kad joj je zaručnik predložio jeftino vjenčanje u Las Vegasu, navodno mu se nasmijala u lice. Na kraju su i roditelji i kuma povukli svoje doprinose, a i zaručnik je odlepršao.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:07 06.08.2019.

Članak koji mi je potreban kao i kišan dan sa olujom, grmljavinom i tučom... 🤮🤮🤮

ZO
Zooltan
05:30 07.08.2019.

Mladenka je inteligentno i dobro procijenila da joj siromašni mladenac i njegova siromašna familija ne treba.

KO
Kora
10:39 07.08.2019.

Tužno. A opet - možda i nisu jedno za drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije