Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u turskoj

Otac u hladnjaku pronašao mrtva tijela četvero djece

police
Arhivska fotografija
01.09.2010.
u 12:55

- Prizor je bio strašan, nikad to neću moći zaboraviti. Potpuno sam slomljen - izjavio je otac Hasan Mehmet.

Igra skrivača za četvero mališana iz Turske završila je tragično nakon što su se djeca sakrila u hladnjak koji se potom zatvorio. Braća i sestre, Saima (4), Aynur (7), Ozan (10) i Ebru (11), ostali su zatočeni unutra i - smrznuli se. Da bi tragedija bila još veća, mrtva tijela djece pronašao je njihov otac. Pronašao ih je u napuštenoj kući u susjedstvu gdje su se djeca često igrala.

- Otvorio sam vrata hladnjaka, a iz njega su ispala tijela moje djece. Prizor je bio strašan, nikad to neću moći zaboraviti. Potpuno sam slomljen - izjavio je otac Hasan Mehmet, inače pastir. On je nakon povratka s posla vidio djecu kako se igraju, otišao je nešto pojesti. Dva sata nakon što je shvatio da djece nema, odlučio ih je potražiti. No, bilo je prekasno.

- Djeca su se otišla igrati nakon doručka te su ušla u hladnjak koji se zatvorio i zaključao, a ona su ostala zatočena unutra, izjavio je Huseyin Baysal, gradonačelnik turskoga grada Konya u kojemu se dogodila tragedija. 

Nikome nije jasno kako su djeca stala u hladnjak, a vjeruje se kako su se ugušila. Pokrenuta je istraga o smrti djece, a policija je ispitala cijelu obitelj.

Komentara 7

OB
-obrisani-
15:44 01.09.2010.

Doista je surov, da to i ja mislim.

FE
Felicijen
18:54 01.09.2010.

Ovo je strašno, ali mi ipak nije jasno kako je četvero (!) djece stalo u frižider?! Pa to je hladnjača! Ovako veliki frižider (hladnjača?)bi valjda trebao imati mogućnost da se otvori iznutra kad se u njega može ući jer kakoo su inače zatvorili vrata nakon što su ušli?

OB
-obrisani-
14:49 01.09.2010.

Stravično... Može li život biti suroviji od trena spoznaje da si mogao jednim potezom spasiti svoju djecu a nisi bio na pravom mjestu u pravom trenutku... Život je doista surov...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije