Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA U BEOGRADU

Otac nestalog Splićanina: Nije mi jasno da nitko nije vidio kada je i gdje otišao moj sin

Foto: Pixsell/Nestali.hr
1/3
02.01.2022.
u 08:05

Matej Periš je nestao za Staru godinu u 2.30 sati nakon ponoći, a posljednji put je viđen u beogradskom klubu Gotik

Matej Periš iz Splita nestao je u Beogradu na Silvestrovo, a njegov otac Nenad Periš, danas ide u Srbiju kako bi pomogao u potrazi za svojim sinom. 

- Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše - ispričao je za Slobodnu Dalmaciju vaterpolski sudac i dugogodišnji djelatnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Nenad Periš.

VIDEO Nadzorne kamere snimile su Mateja Periša: Stepenicama se spuštao prema splavu na Savi

Matej je nestao za Staru godinu u 2.30 sati nakon ponoći. 

- Kad me je Matejev prijatelj preko kćerkinog Instagrama zatražio broj mobitela nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev mobitel isključen - ispričao je otac nestalog mladića. 

Kaže kako su izuzete snimke nadzorne kamere kluba 'Gotik' iz kojega je Matej nestao. 

- Meni nije jasno kako zaštitarsko osoblje tog kluba ne zna gdje je iz njihovog kluba izišao moj sin. Kad su Matejevi prijatelji primijetili da ga nema mislili su da je s nekim društvom i nisu odmah na to obraćali pažnju. Ali, kada su ujutro pred odlazak iz kluba našli njegovu jaknu na vješalici u garderobi "Gotika", a njega nije bilo, nastala je panika koja je kulminirala nakon što su shvatili da nije došao ni u zajednički apartman kojeg su u Beogradu unajmili - rekao je otac i dodao: 

- Muče me neke dileme: ispred kluba i u klubu nema nikakvih tragova krvi, kose ili bilo čega što bi ukazivalo na sukob. Nije mi jasno da nitko od osoblja "Gotika" nije vidio kada je i gdje je otišao moj sin. Apsolutno ništa, kao ni gosti koji su bili ispred kluba. Tučnjave nije bilo, nikakvog incidenta, a Mateja nema. Izuzete su sve kamere u "Gotiku" i na okolnim objektima i putovima koje se sada pregledavaju, valjda će one otkriti nešto.  

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar vatrogasac
vatrogasac
08:46 02.01.2022.

Ovo ne miriše na dobro,valjda će ostali izvući pouku.

Avatar tabadjija
tabadjija
09:07 02.01.2022.

Svaki veliki grad je pun ološa, nema to veze sa nacjonalosti. Neki ljudi bi i rodjenog brata ubili radi para.

RB
Rastu Brojke
09:04 02.01.2022.

Razumljivo da je otac ljut na sve, ali ono, sad baš da zaštitari ili netko drugi znaju za baš svakog gosta kojeg vidi prvi put u životu, kad je ušao izašao i što je radio... Pa ni frendovi koji ga poznaju nisu skužili da je otišao, gdje bi onda netko drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije