Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ MOLI ZA POMOĆ

Splićanin Matej Periša nestao u Srbiji, zadnji put viđen u beogradskom noćnom klubu

Matej Periš
MUP RH
01.01.2022.
u 17:35

"Svaka nam je informacija zlata vrijedna. Ako nešto znate molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima", poručila je obitelj nestalog mladića

Policija traga za nestalim Matejom Perišom, 28-godišnjakom iz Splita koji je zadnji put viđen prije dva dana u jednom beogradskom noćnom klubu. 

Visok je 188 centimetara, ima plavu kosu i oči, ravan nos i jače je tjelesne građe. Na sebi je imao crnu majicu kao na fotografiji dolje, zatim jeans hlače i crne tenisice s bijelim džonom.

VIDEO Nadzorne kamere snimile su Mateja Periša: Stepenicama se spuštao prema splavu na Savi

"Svaka nam je informacija zlata vrijedna. Ako nešto znate molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima", kazala je obitelj nestalog mladića za Slobodnu Dalmaciju.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

Ključne riječi

Komentara 33

KR
Kreso1969
19:31 01.01.2022.

Znam za dosta njih koji odlaze nasplavi i razne cajkuse, tamo ostavljaju ozbiljan novac. Zalosno,.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
20:31 01.01.2022.

Koja budala jos ide u taj pasaluk

ES
Ester111
22:26 01.01.2022.

U Srbiji, na svim portalima Srbi daju podrsku, dele vest i mole se da se decko nadje, ni jedan jedini negativni komentar ne mozete videti, Za razliku od vas i vasih portala, To dovoljno govori o razlici izmedju vas i nas. Kakogod, daj Boze da se decko vrati kuci ziv i zdrav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije