Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Opljačkao ga bivši kolega s posla kojem je posudio novac

kolodvor
Marko Jurinec/PIXSELL
29.01.2010.
u 15:43

S bivšim se kolegom sreo ispred Autobusnog kolodvora, porazgovarali su i kada je shvatio u kakvoj se situaciji njegov kolega nalazi, odlučio je posuditi mu 500 kuna, ali ovome to nije bilo dovoljno.

Bivši kolega s posla zajedno s još dvojicom nepoznatih muškaraca opljačkao je A. C. (44) jučer u 1.20 sati na Aveniji Marina Držića. Dvojica poznanika slučajno su se srela ispred Autobusnog kolodvora i u razgovoru A. C. je doznao kako je njegov bivši kolega u jako teškoj financijskoj situaciji.

Kada ga je zamolio da mu posudi 500 kuna, A. C. je odmah odšetao do bankomata i podigao novac. Kako je podigao više od 500 kuna, njegov kolega drsko je tražio još novca, a kada ga je A. C. odbio, posvađali su se te je A. C. odlučio otići.

U tom su ga trenutku s leđa napali njegov bivši kolega i još dvojica muškaraca. Ukrali su mu nekoliko tisuća kuna, a A. C. je zbog lakših ozljeda potražio liječničku pomoć u KB Sestara milosrdnica.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kreont
16:02 29.01.2010.

Da došlo je i ovakvo vrijeme. Uskoro će tako svakog prebijat na svakom uglu i to i za manje svote. Teško je i ovo je normalno da se dešava u siromaštvu kada se ljudi moraju boriti za golo preživljavanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije