Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA SUDACA

Pavasović Visković: Zdravko Mamić je nespretno sebe doveo u situaciju da bude izručen

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
09.06.2021.
u 19:30

USKOK je na skliskom terenu", smatra Ljubo Pavasović Visković

Ljubo Pavasović Visković, odvjetnik suca Darka Krušlina, komentirajući uhićenje svog klijenta kazao je da, prema okvirnim informacijama koje zasad zna, Krušlina se ne tereti za kazneno djelo primanja mita. Dodao je da će njegov klijent iznijeti obranu i odgovarati na pitanja.

"On je donio osuđujuću presudu, proces je završio u kratkom roku. On je obavio svoj posao, bez zamjerke. USKOK je na skliskom terenu", kazao je za RTL-a Danas.

Kaže da u svemu ovome nema velikog iznenađenja, da je pritisak javnosti i politike bio snažan.

>> FOTO Trojica sudaca i poduzetnik dovedeni u Uskok

1/8

"Tek nakon ovoga će što će biti sa njegovom sudačkom karijerom. Cijela priča se radi jer je Mamićev cilj srušiti presudu na Ustavnom sudu. Nigdje se ne stavlja Krušlinu na teret da je od Mamića ili njegovog prijatelja primio novac. Sklizak je ovo teren za USKOK, pitanje je hoće li dokazati išta", kaže Pavasović Visković.

Smatra da je Zdravko Mamić nespretno sebe doveo u situaciju da bude izručen. "USKOK ovo radi jer je prepoznao enormno veliki, dragocjeni pokajnički potencijal kod Mamića. Oni ga žele ovdje", navodi Pavasović Visković.

"Politika u Hrvatskoj često prebacuje pravosuđu da ne radi svoj posao. Sada je na politici da prisili BIH da poštuje dogovor", jasno će.

"Postoji priča o satu, ali ona se događa prije nego postaje raspravni sudac. Nakon par sati je taj sat otputovao u drugom pravcu", dodao je Ljubo Pavasović Visković.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Zoran Milanović o privođenju sudaca u Osijeku

Komentara 12

OK
okolokere
21:05 09.06.2021.

Tamo gdje situacije poput ove sa sucima "znamenitog" suda u Osijeku prvi komentira dotični odvjetnik, tamo gdje je drugi na redu odvjetnik Nobilo a nakon toga medijski moguli kao još jednog dovode predsjednika tog istog suda u Osijeku boj je rekao laku noć pravosuđu! Sve ostalo je posve drugorazredno. Za kraj jedno banalno pitanje: Da g. Mamić nije dostavio stick i to PRIJE odluke Vrhovnog suda tko bi i kada uopće doveo u pitanje kriminalnu bandu iz Osijeka? Možda Pavasović i Nobilo!? Tko to vjeruje ordinarna je budala.

DU
Deleted user
19:39 09.06.2021.

zasto je uvalio sam sebe? on moze biti pokajnik i video linkom...nije dokaz samo to sto je Mamic rekao..to ne moze biti dokaz...USKOK je morao imati puno vise dokaza da bi krenuo u ovo, neovisno o Mamicu...a, ne poznam druge okolnosti, niti jedna zemlja svijeta ne izrucuje svoje drzavljane zbog istrage u drugoj zemlji.

DU
Deleted user
21:01 09.06.2021.

Pavasoviću...Mamić je uvijek tri koraka ispred...baš poput Dinama i Hajduka kojeg si ti upropastio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije