Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA SUDACA
Povratak na članak

Pavasović Visković: Zdravko Mamić je nespretno sebe doveo u situaciju da bude izručen

USKOK je na skliskom terenu", smatra Ljubo Pavasović Visković

Komentari 12

OK
okolokere
21:05 09.06.2021.

Tamo gdje situacije poput ove sa sucima "znamenitog" suda u Osijeku prvi komentira dotični odvjetnik, tamo gdje je drugi na redu odvjetnik Nobilo a nakon toga medijski moguli kao još jednog dovode predsjednika tog istog suda u Osijeku boj je rekao laku noć pravosuđu! Sve ostalo je posve drugorazredno. Za kraj jedno banalno pitanje: Da g. Mamić nije dostavio stick i to PRIJE odluke Vrhovnog suda tko bi i kada uopće doveo u pitanje kriminalnu bandu iz Osijeka? Možda Pavasović i Nobilo!? Tko to vjeruje ordinarna je budala.

VL
DU
Deleted user
19:39 09.06.2021.

zasto je uvalio sam sebe? on moze biti pokajnik i video linkom...nije dokaz samo to sto je Mamic rekao..to ne moze biti dokaz...USKOK je morao imati puno vise dokaza da bi krenuo u ovo, neovisno o Mamicu...a, ne poznam druge okolnosti, niti jedna zemlja svijeta ne izrucuje svoje drzavljane zbog istrage u drugoj zemlji.

VL
DU
Deleted user
20:31 09.06.2021.

Sto se babi tilo, to se babi snilo, Pavsovicu!!!

VL
DU
Deleted user
21:01 09.06.2021.

Pavasoviću...Mamić je uvijek tri koraka ispred...baš poput Dinama i Hajduka kojeg si ti upropastio.

VL
SS
simpatican.simpa
22:06 09.06.2021.

Pavasoviću predloži svojem klijentu sapun u pritvoru, ima onaj vojnički , dugo traje. Da pitaš Pavasovića da li postoji korupcija u pravosuđu on bi rekao nakon nekoliko sekundi da ima određenih nepravilnosti, ali da uvijek može bolje....ali korupcija ne postojiji i da se njegov klijent ne osjeća krivim i da će pozvati 100 svjedoka koji će to potvrditi...

VL
TV
Tvrdjava
20:58 09.06.2021.

Pavosavicu plitak si ko potocic na majdanu..( majdan je povrsinski iskop boksita blizu Mrkonjoca)..sve maminjove izjave i objave pa i ono kolo kozaracko 78 sto ga je igro.. je u stvari preduvjet da se mamic vrati legalno u svoju drzavuu a onda vadi drugi STICK..USB..gdje cisti dodatni 800 iljada EVRA. tad ce u hr ostat samo ko igra...

VL
AL
alzamalo
22:18 09.06.2021.

Pavasovicu__da se tebe pita bio bi odavno u zatvoru , a jesu i nasli pravog odvjetnika

VL
RE
RedTree
21:18 09.06.2021.

Ako su bili podmićeni, zašto je osuđen, a ne oslobođen!? Mislim da se ovdje radi o manipulaciji i blefu da se sruši prva presuda, onda pomalo u zastaru ostalo.

VL
DU
Deleted user
21:04 09.06.2021.

Koji će nam klinac tu, da ga još hranimo! Uzeti mu državljanstvo, svu imovinu za ono što je pokrao i doživotno protjerati i zabraniti ulazak u RH, a obzirom da je RH u EU onda će mu biti zabranjen ulazak u bilo koju zemlju EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.