Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Odbacujemo navode kojima se dovodi u svezu odvjetnik Šavorić s kampanjom HDZ-a 2016.'

HDZ je ispunio sve ugovorne obveze i podmirio sve troškove, dok je razvoj svih sredstava komunikacije, realizacija i plasman u medijski prostor, kao i snimanje TV spota te odabir lokacija povjereno Unex Grupi
31. svibnja 2019. u 15:31 2 komentara 461 prikaza
HDZ (ilustracija)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

HDZ je ragirao na navode u članku u Večernjem listu 'Javila se i agencija: Mi smo predložili Šavorićev ured za jednu od lokacija'.

"U potpunosti odbacujemo navode kojima se dovodi u svezu odvjetnik Boris Šavorić s kampanjom HDZ-a za parlamentarne izbore 2016.

HDZ je u kampanji za parlamentarne izbore 2016. sklopio Ugovor s agencijom Unex Grupad.o.o. koja je bila zadužena za kompletnu produkciju kampanje, kao i za produkciju više video spotova u sklopu kojih je odabrala i lokacije snimanja, s kojima HDZ nije imao poveznicu, kao ni s odnosima Agencije i njezinih partnera, pa tako ni s odnosom Agencije i ureda g. Šavorića. 

HDZ je ispunio sve ugovorne obveze i podmirio sve troškove, dok je razvoj svih sredstava komunikacije, realizacija i plasman u medijski prostor, kao i snimanje TV spota te odabir lokacija povjereno Unex Grupi, što je Agencija u svojim ranijim odgovorima temeljem sličnih medijskih natpisa i potvrdila", stoji u reakciji koju potpisuje glasnogovornik HDZ-a.

Arena Centar
LJETO ZA DJECU U ARENA CENTRU
Idealno rješenje za zagrebačke vrućine

A1 izdvaja za Vas

  • iva.begovic:

    Kaj tu muljaju? Premijer potvrđuje poznastvo, štoviše prijateljstvo sa Šavorićem, to je činjenica koju niti ne osporava. Jeli taj odvjetnički ured besplatno ustupio svoju kancelariju za snimanje TV spota? Jest. Niti to se ne može osporiti niti pokušavaju. Ono što ... prikaži još!o lažu jest to da nisu utjecali na izbor lokacije spota već da je to bila odluka agencija. Malo morgen, odkada to naručitelj ne bi mogao utjecati na izobr lokacije, šminke, osvjetljenja itd. To je kao da netko kaže da je za izbor ružnih pločica u kupaoni kriv majstor koji ih je postavljao.

  • marijaqwer:

    Vjerodostojno.