Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija HDZ-a
Povratak na članak

'Odbacujemo navode kojima se dovodi u svezu odvjetnik Šavorić s kampanjom HDZ-a 2016.'

HDZ je ispunio sve ugovorne obveze i podmirio sve troškove, dok je razvoj svih sredstava komunikacije, realizacija i plasman u medijski prostor, kao i snimanje TV spota te odabir lokacija povjereno Unex Grupi

Komentari 2

IB
iva.begovic
16:31 31.05.2019.

Kaj tu muljaju? Premijer potvrđuje poznastvo, štoviše prijateljstvo sa Šavorićem, to je činjenica koju niti ne osporava. Jeli taj odvjetnički ured besplatno ustupio svoju kancelariju za snimanje TV spota? Jest. Niti to se ne može osporiti niti pokušavaju. Ono štoo lažu jest to da nisu utjecali na izbor lokacije spota već da je to bila odluka agencija. Malo morgen, odkada to naručitelj ne bi mogao utjecati na izobr lokacije, šminke, osvjetljenja itd. To je kao da netko kaže da je za izbor ružnih pločica u kupaoni kriv majstor koji ih je postavljao.

VL
MA
marijaqwer
15:58 31.05.2019.

Vjerodostojno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.