Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dosta nam je toga'

Obitelj iz Međimurja ostala u šoku kada su vidjeli što im je upalo u kupaonsku kadu

metak u kupaonici
Foto: Privatne fotografije
1/2
12.01.2020.
u 20:07

Policija je potvrdila da je u subotu netko pucao iz vatrenog oružja, a metak nepoznatog kalibra završio je u kupaonici obitelji iz Pušćina

Obitelj iz Pušćina u Međimurju u subotu se našla u poprilično šokantnoj situaciji. Oni su u svojoj kupaonici pronašli metak koji je u nju doletio kroz krovni prozor.

– U subotu navečer nam je kroz krovni prozor doletio metak. Srećom, kad se to dogodilo, nitko nije bio u kupaoni – ispričao je član obitelji za eMedjimurje. I nama se javila poznanica obitelji koja je rekla kako im je svima više dosta takvih incidenata.

Incident je potvrdila i međimurska policija.

Oni kažu kako je u subotu nepoznati počinitelj pucao iz vatrenog oružja nakon čega je došlo do oštećenja na krovnom prozoru kuće u Ulici Nikole Tesle u Pušćinama.

Zrno nepoznatog kalibra u slobodnom padu palo je kroz prozor u kadu u kupaonici.

Policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili tko je pucao.

Foto: Privatne fotografije

Komentara 33

DU
Deleted user
20:54 12.01.2020.

ODMAH ukinuti posebna prava MANJINA, kao i u cijeloj Evropi.

DU
Deleted user
20:50 12.01.2020.

Ciganija čim dobije socijalnu pomoč puca iz svih kalašnjikova šta ima nakon pijanstva. Ima li tamo kontrole oružja ? Sve pretresti I uvesti 20 godina kazne za gamad.

IH
iron.hide.54966
20:29 12.01.2020.

Zna se tko je pucao i odakle...zna se tko je tamo iznad zakona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije