Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJNO SNIMLJENA

VIDEO Poslušajte kako se rafalna paljba čula u Splitu

Foto: Screenshot
1/18
11.01.2020.
u 17:45

Snimka je nastala dok se jedna djevojka pokušavala snimiti na Vidilici

Na internetu se pojavila snimka koja svjedoči o rafalnoj paljbi pomahnitalog ubojice koji je danas poslijepodne upucao tri osobe, od čega su dvije preminule na licu mjesta, a jedna u bolnici.

Snimka je nastala dok se jedna djevojka pokušavala snimiti na Vidilici, a video je objavljen na Facebook stranici "Policija zaustavlja-SPLIT".

Mnogi Splićani kazali su kako su čuvši pucnjavu na prvu pomislili da se radi o pirotehnici. Što se događa shvatili su nakon što je policija opkolila centar grada.

– Bila sam s prijateljicom na Matejuški, od te pucnjave smo bile udaljene 150 metara zračne linije. Odjednom su se čuli hitci da su se svi samo pogledali. Svi smo komentirali da to nije vatromet niti petarde. Unutar minute odmah je bila druga pucnjava, nakon desetak minuta krenula je policija, dva policijska auta i dva interventna te su opkolili taj dio ulice oko svetog Frane te zatvorili gornji dio ulice – ispričala nam je ranije očevitkinja koja se našla u blizini pucnjave.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar bokolo
bokolo
18:42 11.01.2020.

Divan rijecnik ove doktorice!

Avatar Golum
Golum
19:19 11.01.2020.

Lijepo je baja stisnuo smajser.

DU
Deleted user
08:47 13.01.2020.

Eto sad ce i ova zvoklja postati popularna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije