Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi na HRT?

Novi ravnatelj HRT-a? Radman se već oprostio od kolega s VERN-a

'SPECIJAL OBZOR 04.04.2012., Zagreb - Goran Radman, dekan Verna i suvlasnik Sense Consuolting. Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
20.09.2012.
u 14:59

Stručna služba Hrvatskog sabora procijenila je da Domagoj Novokmet i Zoran Kalinić ne ispunjavaju uvjete jer nemaju deset godina radnog staža

Iduću srijedu Odbor za medije odlučit će koji kandidati za ravnatelja HRT-a, članove Programskog vijeća i Nadzornog odbora ispunjavaju uvjete i imaju priliku za intervju, odlučili su na današnjoj sjednici. Stručna služba Hrvatskog sabora procijenila je da dva kandidata – Domagoj Novokmet i Zoran Kalinić – ne ispunjavaju uvjete jer nemaju deset godina radnog staža, no članovi odbora nisu sigurni hoće li tu primjedbu uvažiti jer zakon traži radno iskustvo, a ne staž. O svemu tome odlučit će idući tjedan.

– Poslat ćemo im onda pozive za intervju da imaju tjedan dana za pripremanje – kazao je Branko Vukšić, šef odbora. Po tome bi za dva tjedna trebao biti poznat ravnatelj HRT-a.

No već je u javnost izašlo da se jedan od kandidata – Goran Radman oprostio s kolegama i poslom dekana na VERN-u.

Komentara 39

KA
kasuv
15:17 20.09.2012.

jednom u komunizmu sad opet došao na red kao podoban,stari skojevac lp

VE
velikazmija
15:33 20.09.2012.

kneževićev junior svi titini juniori u okupaciji hrvatske al će biti bežanije --opet--

MA
marko53
15:30 20.09.2012.

Josipović ispunio obećanje dato u rijeci.Hrvatska je crvena.Sljedeće godine nosimo štafetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije