Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluziva Večernjeg

Novi detalji o ruskoj jahti koja je nestala s Murtera: Priča je sve čudnija, sada se nalazi u - Turskoj

16.01.2023.
u 14:58

Od visokih izvora u Vladi doznajemo da su u cijeli slučaj uključeni DORH, SOA, Ministarstvo vanjskih poslova, Ministarstvo unutarnjih poslova te Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture. Hrvatska sada ima dvije opcije.

Komentara 83

Avatar spremno zidam
spremno zidam
16:29 16.01.2023.

Ma dobro, koga vi farbate ? Sunseeker 115 ima 34,5 m duljine i 236 tona težine. Jbt 34 m je visina deseterokatnice a vi kao "ne znate" kako je nestala ? A navodno je bila na suhom. Znači trebala jee ogromna dizalica, logistika, papiri, tankanje goriva... pa ne mogu to odraditi Serjoža i Jevgenij uz flašu votke po skrivećki od ponoći do 2 ujutro. Ako ste ju več zaplijenili, valjda se prvo onesposobi motor da je se ne može upaliti. Dajte nemojte potcjenjivati inteligenciju prosječnog čitatelja. Radije recite tko je ubrao parsto hiljada pinke da jahta "misteriozno" nestane.

DU
Deleted user
15:20 16.01.2023.

Ako je nešto zaplijenjeno onda to više nije privatna imovina, a ako to nije privatna imovina onda su odgovorne državne službe. Zna se točno tko je odgovoran i taj treba odgovarati.

YE
yelloman
15:49 16.01.2023.

Vlasnik skvera u Betini Ante Bekavac sigurno je znao. Nije moguce skinuti 35 metarsku jahtu sa klocni i pustiti ju u more bez njegovog znanja. To je operacija od bar 5 sati koja zahtijeva 10 radnika i dizalicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije