Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaokret u migrantskoj politici

Novac iz europskih fondova prvi put moći će se koristiti za podizanje ograda na granicama EU

11.02.2023.
u 07:51

Hrvatskoj je u zaključcima Europskog vijeća važniji dio koji “poziva na brzo zaključenje pregovora o novim i revidiranim sporazumima” o raspoređivanju Frontexa (europske agencije granične straže) u treće države na tranzitnoj ruti

Komentara 12

FZ
Fanto.zg
10:08 11.02.2023.

Pazi komentar ,podizanje ograde je nehuman !!! ??? Pa zašto onda ograđujemo svoje kuče i imanja ?? Odgovor je veoma jednostavan , spriječiti neželjene goste da uđu na prostor našeg vlasništva . NARAVNO DA TREBA PODIČI OGRADU CIJELOM DUŽINOM GRANICE uostalom pogledajtr Mađarsku njihovi problemi sa migrantima su zanemarivi

HE
Herceg56
08:48 11.02.2023.

Kome trebaju azilanti neka ih avionima dovoze a ne mučiti ljude i države.

SB
Stroga Babaroga
08:36 11.02.2023.

Granica s BiH je najduža, preko nje ulazi najveći broj ilegalaca. Ako nju ne ogradimo ne trebamo ni ostale! Državljani BiH granicu prelaze na graničnim prijelazima, ne pješače po noći i magli preko brda u Hrvatsku. Dakle gdje je problem?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije