Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVEZENA U BOLNICU

Nova nesreća na moru: Kod Hvara se ovaj put sudarila dva skutera, žena teško ozlijeđena

Eid al-Adha in Egypt
Foto: Hazem Gouda/DPA/PIXSELL
1/2
10.08.2021.
u 11:41

Ozlijeđena 26-godišnjakinja prevezena je u KB Split gdje su joj ustanovljene teške tjelesne ozljede

U ponedjeljak oko 17.30 sati na otoku Hvaru došlo je do sudara dvaju skutera u kojoj je teško ozlijeđena 26-godišnjakinja. 

Kako je izvijestila PU splitsko-dalmatinska, skuter kojim je upravljala 27-godišnja državljanka Francuske zbog neprilagođene brzine prilikom zaustavljanja udario u stražnji dio drugog zaustavljenog skutera uslijed čega je 26-godišnja putnica na zaustavljenom skuteru zadobila ozljede.

Ozlijeđena 26-godišnjakinja prevezena je u KB Split gdje su joj ustanovljene teške tjelesne ozljede. Protiv 27-godišnje Francuskinje bit će podnesena kaznena prijava.

Podsjećamo, ovo nije jedina pomorska nesreća koja se dogodila ovog ponedjeljka na jadranskoj obali. U Marini kod Trogira jučer je oko 16 sati u sudaru jet-skija i jedrilice smrtno je stradala Njemica, a ozlijeđeno je dvoje djece. 

VIDEO Suluda vožnja na moru: Gliserom prešao preko drugog glisera pa udario u još dva

 

Ključne riječi

Komentara 4

IP
info_punkt
13:03 11.08.2021.

To smeće od skutera bi trebalo zakonom zabraniti. Ako ne to, onda barem deeeeebele kazne (u stotinama tisuća kuna) za iznajmljivača koji iznajmi plovilo osobi bez dozvole za voditelja brodice. Ta dozvola je inače obavezna za upravljanje takvim plovilom, ali nitko od iznajmljivača je ne traži, jer bi im se promet prepolovio (malo je reći).

PR
pravednik2
12:00 10.08.2021.

Jadranske more je premaleno za vozače skutera.

KL
klemito
14:53 11.08.2021.

Zabraniti skutere na Jadranu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije