Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzni Mesopust

Selčani spalili samo Katarinka Katarinčića, ali ne i 'gay dijete iz epruvete'

Selce
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
06.03.2014.
u 17:50

Spalili su samo muškog lutka Katarinka Katarinčića, a ne i lutku djeteta, za koju kažu da je niti nisu mislili spaliti.

Udruga mladih Selce ipak nije popustila pritisku javnosti te su sinoć oko 23.30 sati spalili dio kontroverznog Mesopusta, majku s "gay djetetom iz epruvete" u ruci, pišu 24sata.

"Zahvaljujemo svima što su uništili običaj Selaca i što je policija na dva sata u crikveničku postaju privela predsjednika Udruge mladih Selce Fabijana Lončarića", rekao je član udruge Sandro Antić i dodao kako su na otočiću ispred grada u 23.30 sati spalili kontroverznog Mesopusta.

No, spalili su samo muškog lutka Katarinka Katarinčića, a ne i lutku djeteta, za koju kaže da je niti nisu mislili spaliti već je dati na posvajanje maškarama, no kako ništa nije išlo po planu do tog igrokaza nije došlo.  

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Gay dijete iz epruvete nije spaljeno, organizatori: Htjeli smo ismijati referendum o braku

>>Svjetina pali slabe i nemoćne – Mesopust je novinar koji je pisao o aferama bivšeg gradonačelnika

Komentara 2

DU
Deleted user
18:01 06.03.2014.

Jedna mala udrugica u roku 2 sata izvozala je komplet medijski prostor Hrvatske

JU
juma
18:39 06.03.2014.

Nevjerovatno, Sada su počeli privoditi ljude i vršiti javni medijski linč već i zbog maškara?? Ovo izgleda kao u doba najcrnjeg totaltarizma i jednoumlja. Izgleda kako su im maškare postale previše subverzivne, pa ih hoće zabraniti i ušutkati. Svako iole inteligentan trebao bi razumjeti kaku su Katarinko Katarinčić i gay dijete iz epruvete samo izvanredna satira koja vjerno oslikava društvo u kojemu živimo. Već i sama medijska reakcija i postupak policije govori kako su pogodili točno u sridu!! Bravo za ideju i za izvedeni performans.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije