Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrov komentirao poslovanje Agrokora

'Niti jedan model ne predviđa nacionalizaciju niti Ivicu Todorića'

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.03.2017.
u 15:37

Petrov je mišljenja da se Agrokor može spasiti bez da u njega uđe strani kapital odnosno da se može izbjeći da padne u ruke konzorcija banaka u kojem ne bi bili dobavljači

Predsjednik Sabora Božo Petrov komentirao je aktualnu situaciju oko Agrokora. "Država sve analizira i ima model djelovanja. Nisu točne priče o famoznoj nacionalizaciji", kazao je Petrov ističući da država treba djelovati u smislu da gospodarski sustav ostane stabilan te da se mora pobrinuti što će biti s oko 5000 dobavljača.

"Ali to ne znači da morate spašavati Ivicu Todorića", kazao je Petrov koji je sudjelovao na konferenciji Večernjega lista "Hrvatska kakvu trebamo", javlja N1.

"Niti jedan model ne predviđa nacionalizaciju niti Ivicu Todorića u upravljačkim ili vlasničkim strukturama", komentirao je Petrov. Petrov smatra da se Agrokor može spasiti da bez da u njega uđe strani kapital odnosno da se može izbjeći da padne u ruke konzorcija banaka u kojem ne bi bili dobavljači.

"Treba dati mogućnost hrvatskim tvrtkama, da to ostane u hrvatskim rukama", kazao je Petrov.

> > Gotov sastanak dobavljača: Interes nam je naša i stabilnost koncerna Agrokor

> > Agrokor: Naša pozicija i opstojnost nisu upitni, imamo snažnu podršku ključnih dionika

Komentara 3

DU
Deleted user
18:17 20.03.2017.

sumrak hrvatske drzave je da sper banka postane vlasnik bivsih pikova kao sto su belje. vupik.pik vinkovci pik djakovo ako se to dogodi mozemo se oprostiti od istocne slavonije zasto je sve hrvatska drzava izdavala jamstva moze dati jamstva za sve kreditne linije agrokora etc.hvala situacija je vrlo ozbiljna nije u pitanju neki doo s jednim zaposlenim

NE
nevažnost
16:57 20.03.2017.

Ivica će preživjeti, ma kako god vam bilo teško čuti istinu. Petrov mora znati da ova država po ustavu poštuje privatno vlasništvo i nema pravo određivati koji će ivenstitori investirati u Agrokor. Ili su njegove namjere puno ozbiljnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije