Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastična promjena

Nikada nije imao djevojku i izgledao je ovako, a sada ga nitko ne može prepoznati

Michael Jeffries
Foto: Facebook
1/3
22.05.2017.
u 09:42

Michael Jeffries bio je usamljen i depresivan pa se odlučio na velike promjene u svom životu

Michael Jeffries nikada u životu nije imao djevojku, a onda je odlučio promijeniti život. Njegov izgled i prekomjerna težina sputavali su ga u svemu pa je počeo vježbati te je izgubio 27 kilograma tako da ga sada mnogi ne mogu ni prepoznati.

U svojoj najdebljoj fazi Michael je imao 107 kilograma, no usamljenost ga je natjerala da nešto poduzme u vezi s izgledom.

– Mrzio sam osobu koju sam vidio u zrcalu. Bilo me sram nositi bilo kakvu užu odjeću ili ići na plažu ili bazene. Bilo mi je dosta šala o debelima i došao sam do točke kada sam shvatio da je dosta i da trebam promjenu – priznao je Michael.

Kako bi promijenio svoj izgled, Michael je prestao piti alkohol, počeo se zdravije hraniti i upisao se u teretanu.

– Počeo sam jednostavno sa zdravijom prehranom i teretanom, a malo je trebalo da se zaljubim u dizanje utega – istaknuo je.

U četiri godine izgubio je 27 kilograma i sa svojih 80 kilograma mišića plijeni pozornost kamo god dođe.

No unatoč napornom vježbanju, nikako se nije mogao riješiti viška kože koja mu je ostala zbog prekomjerne težine pa ju je odlučio ukloniti estetskom operacijom.

– Ožiljak mi ne smeta i radije imam njega nego da mi visi koža – rekao je Michael koji se nakon operacije ponovno posvetio dizanju utega i fitnesu. 

Komentara 4

NI
Nikomah
14:25 22.05.2017.

I sad je vjerojatno gay

Avatar slaven0
slaven0
11:50 22.05.2017.

Cek, pa ni ovo nije clanak o Marku Perkovicu! Sto se dogadja pobogu?!!

IS
Iszrian
11:28 22.05.2017.

Ok, izgled igra značajnu ulogu, ali i osobnost, možda ćak i više. Da sam ja on vrlo pažljivo bi si birao curu, pogotovo one koje su me znale od prije faze ''ružnog paćeta''.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije