Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG GAME FISHING

Nevjerojatan ulov: Bibinjci u plićaku uhvatili tunu od čak 230 kg!

Tuna
Screenshot/Zadarski.hr
16.05.2018.
u 19:46

U pomoć su mu priskočili prijatelji Frane Šimunić Gančo, Marin Šimunić i Ante Kunce pa su zajedničkim snagamu ogromnu ribu ipak uspjeli dovesti do kraja.

Nevjerojatna priča dolazi iz Bibinja gdje je ribar Ante Sikirić u plićaku na metar dubine vidio ogromnu tunu te je odmah uz pomoć ostiju pokušao ribu uhvatiti, prenosi Zadarski.hr.

Budući da je bila riječ o tuni od 230 kilograma, posao mu nije odmah pošao za rukom jer su mu puknule osti. U pomoć su mu priskočili prijatelji Frane Šimunić GančoMarin Šimunić i Ante Kunce pa su zajedničkim snagamu ogromnu ribu ipak uspjeli dovesti do kraja. Ali ni tu nije bio kraj. Naime, u trenutku kada su je ribari s broda htjeli prenijeti na kopno, tuna se otrgnula i pobjegla nazad u more. Ipak samo na kratko jer su je se ipak ribari uspjeli dokopati i proslaviti ovaj veliki ulov. 

Ključne riječi

Komentara 11

BL
bluesbob
20:40 16.05.2018.

Tri soma ojra u cugu a šnicli ko kotač od 20 cola...

DU
Deleted user
19:57 16.05.2018.

tuna ustaša , ribari antifašisti i članovi partije

HR
hrza
07:02 17.05.2018.

Kilavi nesposobnjakovići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije