Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nevjerojatan ulov: Bibinjci u plićaku uhvatili tunu od čak 230 kg!

U pomoć su mu priskočili prijatelji Frane Šimunić Gančo, Marin Šimunić i Ante Kunce pa su zajedničkim snagamu ogromnu ribu ipak uspjeli dovesti do kraja.
16. svibnja 2018. u 19:46 11 komentara 7135 prikaza
Tuna
Foto: Screenshot/Zadarski.hr

Nevjerojatna priča dolazi iz Bibinja gdje je ribar Ante Sikirić u plićaku na metar dubine vidio ogromnu tunu te je odmah uz pomoć ostiju pokušao ribu uhvatiti, prenosi Zadarski.hr.

Ribari Nova pravila Iz lova na srdelu može se doći i s tunom

Budući da je bila riječ o tuni od 230 kilograma, posao mu nije odmah pošao za rukom jer su mu puknule osti. U pomoć su mu priskočili prijatelji Frane Šimunić GančoMarin Šimunić i Ante Kunce pa su zajedničkim snagamu ogromnu ribu ipak uspjeli dovesti do kraja. Ali ni tu nije bio kraj. Naime, u trenutku kada su je ribari s broda htjeli prenijeti na kopno, tuna se otrgnula i pobjegla nazad u more. Ipak samo na kratko jer su je se ipak ribari uspjeli dokopati i proslaviti ovaj veliki ulov. 

Savudrija: Ribari i policija na moru uz granicu sa Slovenijom Savudrijska vala Slovenski ribari dobili kazne hrvatskog inspektorata kazne iz Slovenije Ribara kaznili zbog krivolova uz oružanu pratnju policije RH Vedran Žanetić s ulovom Kod Dubrovnika Nesvakidašnji ulov u Jadranu: Iz mora izvukao golemog kapitalca
Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

  • Mlach:

    tuna ustaša , ribari antifašisti i članovi partije

  • bluesbob:

    Tri soma ojra u cugu a šnicli ko kotač od 20 cola...

  • hrza:

    Kilavi nesposobnjakovići.