Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN ZAVRŠETAK POTRAGE

Nestali A. Milovanović pronađen mrtav u rijeci Lici, za 21-godišnjim Majerom još se traga

19.11.2016., Split - Veceras oko 20:50 splitska policija zaprimila dojavu da na Obali kneza Branimira s ubodnom ranom nadjena mladja muska osoba. Mladic je u napadu tesko ranjen te je naknadno preminuo.  Zapadna obala zbog ocevida zatvorena je za sav prom
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
23.12.2016.
u 16:49

U evidenciji nestalih za 21-godišnjim Majera piše da je visok 180 cm, da je srednje tjelesne građe, da ima crnu kratku kosu i smeđe oči...

Mrtvo tijelo Alexandra Milovanovića (1973.), čiji je nestanak policija objavila u četvrtak s molbom da građani dojave ako imaju kakva saznanjima o njegovu kretanju, pronađeno je u petak, oko 13 sati u vodi, uz obalu rijeke Like u Šumečici kod Otočca, no za mladićem Josipm Majerom (1995.), čiji je nestanak također objavljen, policija još traga.

Kako je popodne izvijestila Plicijska uprava iz Gospića tijelo, za koje je potvrđeno da je riječ o 43-godišnjem Milovanoviću, nađeno je nedaleko automobila registracijskih oznaka GS 736-CH, koje je također bilo u vodi.

Za sada se zna da se Milovanović udaljio s adrese Ponori 60, Grad Otočac, s osobnim automobilom marke Nissan, tip Navaro, crne boje, registracijske oznake GS 736-CH, te se prema nekim saznanjima policije našao na piću s Josipm Majerom (1995.), koji se udaljio s adrese Švica 89, Grad Otočac, upravo da bi se našao sa Alexandrom Milovanovićem.

U evidenciji nestalih za 21-godišnjim Majera piše da je visok 180 cm, da je srednje tjelesne građe, da ima crnu kratku kosu i smeđe oči.

>> U šumi kod Stanetinca pronađeno mrtvo tijelo dječaka čiji je nestanak prijavljen u subotu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije