Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALETIO AUTO

Nesreća u Rijeci: Žena (78) nastradala dok je prelazila pješački prijelaz na crveno

Foto: Danilo Pavletic/PIXSELL
1/3
20.10.2021.
u 15:29

S teškim ozljedama pješakinja je prevezena u bolnicu, gdje je podlegala ozljedama

Zbog ozljeda zadobivenih u naletu automobila u Rijeci u utorak navečer, u riječkom Kliničkom bolničkom centru umrla je 78-godišnjakinja, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Nesreća se dogodila u 19,25 sati na raskrižju Liburnijske i Zvonirmirove ulice.

Prema policijskom izvješću, pješakinja je prelazila prometnicu preko pješačkog prijelaza, dok je bilo upaljeno crveno svjetlo za pješake.

Na nju je naletio Renault riječkih registracijskih oznaka, kojeg je vozio 33-godišnjak.

S teškim ozljedama pješakinja je prevezena u bolnicu, gdje je podlegala ozljedama. 

>> VIDEO COVID pozitivan pobjegao s kisika u zagrebačkoj Zaraznoj bolnici: Nađen mrtav kod Samobora

Komentara 4

AD
adminka
22:12 20.10.2021.

S nekima izgubim živce kad me voze, doslovce strahujem za život koliko se opasno ponašaju. Po meni iako tvoje vozilo ima prednost, ne moraš tu prednost nasilno ostvariti, ne moraš voziti kao kreten koji se stalno zalijeće, pa naglo koči iz straha da ti se neko ne ubaci ispred tebe, ne moraš nikoga zgaziti jer je tebi bilo zeleno..meni su zaista neki ljudi neshvatljivi, sa tim svojim- oni su u pravu i oni imaju prednost??Pa popusti brate mili, daj da i drugi dišu i nastave disati iako si ti u prometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije