Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULA DJEVOJČICA (13)

Tuga u Otočcu: 'Otišla si bez da si rekla ijednu riječ. Počivaj u mrku, crnka naša'

Robert Anic/PIXSELL
19.10.2021.
u 18:43

Nesreća se dogodila u nedjelju ujutro, a u automobilu je bilo još jedno dijete koje je teško ozlijeđeno

U teškoj prometnoj nesreći kod Otočca u nedjelju je preminula 13-godišnja djevojčica, a obitelj, prijatelji i rodbina opraštaju se od nje.

- Ne mogu još shvatiti da te nema s nama, da si otišla bez da si rekla ijednu riječ. Uvijek si bila nasmijana i vesela, nikad te neću zaboraviti. Uvijek si bila mamina zaštitnica, uvijek si bila uz nju. Ne mogu shvatiti da te nema, jednostavno ne želim prihvatiti da si nas napustila - objavila je to sestra djevojčice, pišu 24 sata.  

Teško je ozlijeđeno i godinu dana mlađe dijete iz istog automobila te je iz gospićke bolnice prevezeno u KBC Zagreb.

- Počivaj u mrku, crnka naša. Neka te anđeli čuvaju, a ti nas čuvaj odozgo. Bog je imao nekakav razlog što te je uzeo prerano od nas - dodala je sestra.

I mještani Otočca su u šoku.

- Poznajem njezine roditelje, dobri su to ljudi. Kakva je to tuga za roditelje, kakva je to bol. Jako smo tužni. Dijete jadno - rekla je jedna susjeda.  

Tešku prometnu nesreću u prouzročio je vozač (64) oduzimanjem prava prvenstva vozačici (37), koja je vozila automobil s djecom, objavila je policija.

Djeca su bila u automobilu kojim je upravljala 37-godišnjakinja kojoj je, u 8.50 sati na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Čovići, 64-godišnjak iz Otočca svojim automobilom oduzeo pravo prolaska. On se uključivao u promet s lokalne ceste bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Udario je u osobni automobil gospićke registracijske oznake kojim je iz smjera Gospića u smjeru Otočca upravljala 37-godišnjakinja, također iz Otočca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije