Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRABAR KITAROVIĆ

Kolinda: Ne znam tko me uopće ubacuje u ankete

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Barometar.hr
08.04.2014.
u 14:06

U nedavnom istraživanju agencije Promocija plus CRO Demoskop Kolinda Grabar Kitarović je sa 27,2 posto imala najveću potporu nakon predsjednika Ive Josipovića koji je dobio 51,6 posto potpore anketiranih birača

Po povratku iz Gruzije Kolinda Grabar-Kitarović komentirala je aktualne ankete o popularnosti potencijalnih kandidata za predsjedničke izbore.

Grabar-Kitarović je za Tportal izjavila da ostaje čvrsta u stavu da ne želi biti kandidatkinja HDZ-a.

– Za mene se ništa nije promijenilo, nisam ni upoznata s rezultatima ankete, zaokupljena sam poslom u NATO-u. Ne znam tko me uopće ubacuje u predsjedničke ankete, izjavila je Grabar-Kitarović dodavši da očekuje da će HDZ izabrati svog kandidata.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karmarko sinoć je na pitanje o kandidatu tek rekao da će HDZ otkriti ime tek prije samih izbora, ali se i pohvalno osvrnuo na Kolindu Grabar Kitarović: "Kolinda nije rekla ni 'a', a ima vrlo visoki rejting".

U nedavnom istraživanju agencije Promocija plus CRO Demoskop Kolinda Grabar Kitarović je sa 27,2 posto imala najveću potporu nakon predsjednika Ive Josipovića koji je dobio 51,6 posto potpore anketiranih birača.

>>Karamarko: Kolinda nije rekla ni 'a', a ima vrlo visoki rejting

Komentara 74

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
14:30 08.04.2014.

gđa. Kolinda bila bi odličan izbor za predsjednika/cu HR - inteligentna, simpatična, sposobna, neokrznuta raznim stranačkim aferama, a nije za zanemariti i - domoljub je, što bi također trebala biti jedna od bitnih vrlina za izbor predsjednika države, a ne da nas vode osobe kojima je skoro pa neugodno reći da su Hrvati!

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
14:16 08.04.2014.

Pa naravno da ima 51.6 % - cim napises nesto protiv njega, obrisu te. Postovani, prekrsili ste pravilo broj 2345. Tako i u anketi - ti velis Kolinda, oni napisu Josip. Zvuci slicno.

UK
ukuriku
14:29 08.04.2014.

Tko god bio protkandidat Josipović neće ućiu drugi krug HRVATSKA treba idobiva ORBANA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije