Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za koga biste glasovali

Josipović, Kitarović, Kujundžić, Markić... ili?

kitarovic
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
1/2
06.04.2014.
u 12:07

Ispitivane su preferencije kandidata za predsjednika Hrvatske. Gotovo svima je popularnost pala, osim Kujundžiću, koji se prvi put pojavio na ljestvici

U sklopu redovitog mjesečnog istraživanja agencije Promocija plus o društvenim i političkim preferencijama CRO Demoskop, koje je provedeno prva tri dana u travnju, za HRT su ispitivane preferencije kandidata za predsjednika Republike Hrvatske.

Iako je i dalje prvi sa 51,6 posto, predsjednik Ivo Josipović gubi potporu, prenosi HRT. U odnosu na ožujak rejting mu je pao za 0,6 posto.

Na drugom je mjestu Kolinda Grabar Kitarović sa 27,2 posto. I njezin rejting u odnosu na ožujak pao je za 1,2 posto. Treći je Milan Kujundžić sa 4,5 posto potpore, slijede ga Ivica Vrkić i Željka Markić.

Kada se podaci usporede s prošlomjesečnim istraživanjem, gotovo svima je popularnost pala, osim Kujundžiću, koji se prvi put pojavio na ljestvici.

>>Istraživanje: Tko je favorit za idućeg predsjednika?

Komentara 279

TA
tamanitelj
13:12 06.04.2014.

Ovdje nešto ne štima ,danas slušam da bi po anketama Joipović dobio 54 % glasova,,,opet propaganda SDPa preko HRT

TE
tenkre12
12:56 06.04.2014.

Kolinda Grabar Kitarović je jedina osoba na cijeloj političkoj sceni koje se ne sramim. jedina.

DU
Deleted user
14:16 06.04.2014.

pa i ja gledam ovu anketu, pa se čudim, kako je rateing efendija ovako nisko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije