Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoran milanović:

Ne upirem prstom, ali neki od državnih instrumenata su kompromitirani

Goran Kovacic/pixsell
02.10.2018.
u 16:13

Osvrnuo se i na trenutno stanje u SDP-u, rekavši da se 'bivši predsjednici stranaka trebaju malo odmaknuti u stranu, i dopustiti ljudima u stranci da pronađu novi put, i dobiju povjerenje birača'

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović komentirao je u utorak aktualnu političku situaciju te je ocijenio "bez upiranja prstom, da su neki od državnih instrumenata kompromitirani, te da netko treba odgovarati".

"Ne znam dovoljno", odgovorio je Milanović na novinarsko pitanje o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj uslijed afere SMS, te napisa tjednika Nacional koji je objavio policijske dokumente koji kompromitiraju Milijana Brkića da je odavao informacije o istragama u elitnoj prostituciji.

"Pokazalo se, bez upiranja prstom, da su neki od državnih instrumenata kompromitirani, i za to treba netko odgovarati. Tko je to, ja to ne znam", naglasio je Milanović na svečanosti Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld.

Bivši premijer osvrnuo se i na trenutno stanje u SDP-u, rekavši da se "bivši predsjednici stranaka trebaju malo odmaknuti u stranu, i dopustiti ljudima u stranci da pronađu novi put, i dobiju povjerenje birača".

>> Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Bernardića u Saboru

Komentara 36

Avatar Observer
Observer
16:48 02.10.2018.

Javio se mudri vodja sa jos mudrijim izjavama !

RI
rimac444
20:38 02.10.2018.

Javio se bahati kriminalac koji je zadužio zemlju za 100 milijardi i sa svojom kriminalnom mafijom još opljačkao 46 milijardi. Kada će se UDBA pozabaviti sa tim kriminalcem i komumafijom

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
20:51 02.10.2018.

Ne upirem prstom, ha ha ha ha! Ovog je Ranko Ostojic vozio k Ljubavnici policijskim zrakomlatom!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije