Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Lorencin:

'Ne možemo uspoređivati lanjske rezultate s ovogodišnjima jer su praznici 'pali' u različito vrijeme'

Darko Lorencin
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
02.07.2014.
u 17:50

Lorencin smatra kako nema straha za ovogodišnju turističku sezonu. Kazao je kako treba pričekati ponedjeljak kada će biti poznati pravi rezultati mjerenja turističkog prometa.

Ministar turizma Darko Lorencin nije htio posebno komentirati medijske napise kako je predsezona podbacila te kazao kako treba pričekati ponedjeljak kada će biti poznati pravi rezultati mjerenja turističkog prometa, javlja 24 sata.

Ministar koji je danas bio u Parku prirode Telašćica izjavio je da su statistike neusporedive.

– Ne možemo uspoređivati lanjske rezultate s ovogodišnjima, jer su u predsezoni neki praznici "pali" u različito vrijeme. Zbog toga su statistike neusporedive. Prema ovome što smo obišli u zadnjih nekoliko dana Zadar i Šibenik, te nešto prije Dubrovnik, trebao bi biti blagi porast u predsezoni, dakle za prvih šest mjeseci – kazao je Lorencin koji smatra kako nema straha za ovogodišnju turističku sezonu.

Cijeli članak čitajte ovdje

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode priopćilo je danas kako su Park prirode Telašćica obišli ministar turizma Darko Lorencin i ministar okoliša Mihael Zmajlović. Razgledali su realizirane projekte i govorili o ulaganjima u zaštićena područja, projektu "Parkovi Hrvatske" i održivom razvoju, dodali su u priopćenju.

>> Lalovac o turističkoj sezoni: Pala je kiša pa odmah sumnjaju u prihode 

>> U turizmu posao našlo 12 posto više ljudi nego lani

 

Komentara 8

Avatar tajar
tajar
18:51 02.07.2014.

"Praznici su pali u različito vrijeme", blagdani su krivo legli, a povrh svega tu je još i Svjetsko nogometno prvenstvo na koje se Ministar nije sjetio izvlačiti!

IB
Ivan Basar
19:15 02.07.2014.

Fantastično, mi smo svjetski prvaci u izgovaranjima. Da ti pamet stane. Tuđman, kao obično, je kriv za Dan državnosti, a dragi Bog je kišu umjesto u 10:42 pustio u 14:17 sati. A za Sabin poraz u Vukovaru je kriv HDZ HDZ jel je naručio snijeg da se SDP posklizne. Neki to zovu peh. Svejedno, na kojem programu će to biti prikazano. To je komedija, super.

EV
evropljanin
19:07 02.07.2014.

ne ministre sigurno nisu krivi praznici, vec vec dugogodisnja nesposobnost u turistickom znanju. idite na skolovanje u zapadne zemlje a ne u sjevernu koreju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije